Boto prescripció infermera
Notícies del Col·legi

El Departament de Salut necessita que el màxim de professionals sanitaris que estiguin en disposició de voler ajudar i donar atenció a les persones, s’incorporin al sistema de salut, emplenant el formulari habilitat a tal efecte. L’objectiu és poder garantir el nombre de professionals suficients per cobrir tots els espais que s'estan posant en marxa durant la crisi sanitària de la COVID-19. Això inclou hospitals, atenció primària, centres residencials i sociosanitaris però també els hotels medicalitzats i l’espai Fira Salut.

Notícies del Col·legi

De l'1 d'abril i fins al 30 de juny les col·legiades i els seus familiars poden realitzar la seva Declaració de la Renda 2019 comptant amb l'assessorament i la solvència de COIB Serveis Jurídics i Comptables i a preus econòmics. Per causa de la situació actual de confinament per la pandèmia de la COVID-19, el Col·legi treballa perquè les col·legiades puguin accedir a aquest tràmit de forma online, un servei amb el qual s'està treballant i que estarà disponible en els propers dies.

Notícies del Col·legi

A través del portal coronavirus.coib.cat del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), les infermeres i els infermers tenen a disposició un repositori d’informació i recursos actualitzats a diari en relació a la COVID-19. S’hi pot consultar tota a informació oficial que s’emet a diari relacionada amb la pràctica professional, així com recursos de consulta gratuïts de revistes científiques i materials audiovisuals. Les professionals hi trobaran també la Bossa d’Ajudes sobre allotjament, aparcament, gestoria o transport de les que les infermeres es poden beneficiar al llarg mentre duri l’estat d’alarma.

Notícies del Col·legi

Davant la greu situació de contagis del personal sanitari en la crisi sanitària de la COVID-19, el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona s’ha adreçat a la Consellera de Salut, Alba Vergés, per exigir que es posin totes les mesures possibles per proveir dels recursos necessaris als professionals de l’atenció primària, dels hospitals, dels centres sociosanitaris i residències geriàtriques i de tots els àmbits en els que s’està treballant. Alhora, la corporació i la Fundació Infermeria i Societat han activat recursos per poder canalitzar donacions d’EPIS i posar-los a disposició dels professionals de manera immediata.

Notícies del Col·legi

Atesa la publicació del RDL 10/2020 de 29 de març en el qual s’estableixen mesures especials de confinament per a totes les activitats no reconegudes com a essencials, la Junta de Govern decideix mantenir l’atenció a col·legiades i col·legiats, evitant la presencialitat a la seu corporativa, però garantint la major part de tràmits de manera telefònica o per via telemàtica.

Notícies del Col·legi

El COIB facilitarà els tràmits de col·legiació de forma gratuïta a totes les infermeres i infermers voluntàries i jubilades que prestin servei durant la crisi sanitària de la COVID19. Les professionals es podran acollir a fer aquest tràmit per correu electrònic.