Boto prescripció infermera
Notícies del Col·legi

Amb l’objectiu de promoure l’excel·lència de la pràctica infermera en l’atenció a persones LGTBIQ+, el Departament d’Infermeria de la UAB i el COIB impulsen un grup de treball inèdit que pretén millorar la salut de les persones LGTBIQ+. Les infermeres som un agent de salut referent per a aquesta comunitat però cal, encara, potenciar la formació i la recerca infermera per evitar conductes discriminatòries i/o cures no adaptades amb un impacte negatiu en els resultats de salut.

Notícies del Col·legi

En motiu del Dia Mundial de les cures pal·liatives, el proper 12 d'octubre, el Grup de cures pal·liatives del COIB ha llançat una campanya per fer visible la necessitat de les persones en procés de final de vida de rebre una assistència de qualitat. En parlem amb Emma Costas Muñoz, directora tècnica PADES Mutuam i coordinadora d’aquest grup, integrat per infermeres de l’àmbit assistencial, de gestió, recerca i docència. 

Notícies del Col·legi

La directora del Centre d’Innovació i Desenvolupament Infermer (IDIC), Sol Muñoz, serà una de les ponents de la jornada de Healthio, que reuneix professionals i empreses del sector de la salut, dins de l’esdeveniment «Industry. From needs to solutions», del 29 al 31 d’octubre. La jornada es centrarà en les aplicacions de la impressió 3D en el sector de la salut.

Notícies del Col·legi

La Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial, de la qual el COIB en forma part, organitza la jornada «El rol de les dones professionals», el proper 17 d’octubre a les 18h a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Notícies del Col·legi

El Grup 65 en col·laboració amb el Servei de Biblioteca i Documentació Infermera (SBDI) del Col·legi organitzen l’exposició fotogràfica «Gent gran: tres entorns, tres mirades» dels artistes Néstor Rives, Oriol Miñarro i Martí Casanellas. Es podrà veure a la primera planta del COIB del 14 d’octubre al 15 de novembre del 2019.

Notícies del Col·legi

Seguint els actes lúdics itinerants de celebració del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB, Infermera virtual continua de gira amb la bicicleta "la Salu". Aquesta tardor seguiran apropant a la ciutadania hàbits alimentaris saludables en diversos mercats de la ciutat de Barcelona i d’Esplugues de Llobregat per ensenyar com preparar esmorzars i berenars saludables.

Banner investen home