Notícies del Col·legi

Aquesta sessió per a les infermeres busca identificar situacions complexes al voltant de la mort viscuda en l’entorn professional.

Notícies del Col·legi

Les infermeres Mercè Trueba, Mercè Rubio i Mercè Herrero, es presten per ser models en l’original campanya per comunicar que el COIB romandrà tancat el dia 25.

Notícies del Col·legi

La presidenta del COIB, la Dra. Paola Galbany, dona la benvinguda a l’European Forum for Primary Care que acull el Col·legi els dies 18 i 19 de setembre.  

Notícies del Col·legi

L'increment de les dotacions d'infermeres, assignatura pendent d'un Dia Mundial de la Seguretat del Pacient (17 de setembre) que l'OMS centra en la participació i empoderament de les persones ateses, les famílies i les persones cuidadores, orientats a l'autocura.

Notícies del Col·legi

Les infermeres de Barcelona, Isabel Llimargas, de la Fundació Asil Hospital de la Garriga; i Cristina Monforte, vicerectora d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat Internacional de Catalunya; són finalistes dels Premis Nacionals d'Infermeria del Consejo General de Enfermería (CGE), en les categories Assistencial i Recerca, respectivament.

Notícies del Col·legi

El Grup de Treball d'Infermeria Hemodinàmica del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) organitza el seminari gratuït anomenat "Imatge Intravascular a les sales d'hemodinàmica: IVUS i OCT" el dia 28 de setembre a les aules del COIB a partir de les 9 hores amb una durada prevista de tres hores.

Notícies del Col·legi

Comença el cicle temàtic “Infermeria avui: trencant tòpics”, una proposta conjunta entre les biblioteques del districte de Sant Martí i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Un projecte que neix l’any 2019 entre les biblioteques del districte i el COIB

Notícies del Col·legi

En total s'hi han desplaçat 19 efectius entre bombers i personal sanitari, que han viatjat de Barcelona a Marràqueix el vespre de l'11 de setembre en un vol que Vueling ha posat a disposició dels equips d'emergència desplaçats a Marroc

Notícies del Col·legi

L'assessora de Cooperació del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), infermera d'Urgències i Coordinadora del Campus de Cooperació de l'Hospital Clínic de Barcelona, Meritxell Cascán, viatja avui dilluns, dia 11 de setembre, a Marràqueix per avaluar sobre el terreny la necessitat d'infermeres després del terratrèmol que va patir la zona la matinada del dissabte 9 de setembre, i que ha provocat milers de morts i ferits.