Notícies del Col·legi

La Vocalia d’Infermeria Geriàtrica de la corporació considera imprescindible desenvolupar un model integrat d’atenció social i sanitària centrat en les persones i que es reconegui l’àmbit sociosanitari com a nivell assistencial

Notícies del Col·legi

Al mes d’octubre, en aquest punt de vacunació es va assolir la xifra de 750.000 dosis administrades i es van arribar a vacunar entre 9.000 i 12.000 persones cada dia. La infermera coordinadora d’aquest espai parla en aquesta entrevista de com funciona l'engranatge que fa possible una fita inimaginable abans de la pandèmia.

Notícies del Col·legi

Recentment, el COIB ha renovat la seva Vocalia d’Infermeria de Salut Mental, que té el propòsit de treballar pel reconeixement i el desenvolupament de l’especialitat. En parlem amb dues de les seves impulsores, l’actual coordinadora de la Vocalia, Sonia Bernad, i la vicepresidenta de la corporació, Maria Romeu, que ´són especialistes en infermeria de salut mental.

Notícies del Col·legi

Els ajuts són de 500 euros i es concedeixen per rigorós ordre d’inscripció

Notícies del Col·legi

L’augment permetrà ampliar el nombre de projectes becats que s’han presentat a la convocatòria. El dia 14 d’octubre es publicarà el llistat definitiu dels projectes amb finançament i sense.

Notícies del Col·legi

La primera infermera que encapçala el Servei de Medicina Preventiva de l'Agència de Salut Pública de Catalunya parla en aquesta entrevista del paper clau i essencial de les infermeres pel desenvolupament de la campanya de vacunació de la covid-19