Notícies del Col·legi

La FCVS impulsa la trobada el 24 i 25 de maig a Barcelona per facilitar suport, continguts i eines que siguin útils a entitats i centres de salut a l’hora d’atendre els efectes de la soledat no volguda.

Notícies del Col·legi

Avui s’ha celebrat el Congrés d'Infermeria Familiar i Comunitària al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, on professionals destacats s’han reunit per a discutir i compartir coneixements sobre les últimes tendències i reptes en aquesta especialitat de la infermeria.

Notícies del Col·legi

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) celebra el Dia Internacional de les Infermeres amb el lliurament dels reconeixements i l'art de tenir cura, i amb la presentació de l'espot oficial d'enguany.

Notícies del Col·legi

Les col·legiades i col·legiats podran presentar les seves sol·licituds del 13 al 28 de maig de 2024.

Notícies del Col·legi

El Grup de treball d'infermeria de malalt crític del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) prepara el taller "Un cafè amb la mort" per abordar situacions i compartir experiències personals enfront de la mort en la pràctica professional a les Unitats de Cures Intensives.

Notícies del Col·legi

L'exposició, de la infermera Helena Casadevall, incorpora una mirada biopsicosocial en salut que ens ofereix eines d'autocura i enforteix la nostra pràctica professional.

Aprenentatge / Formació 

La nova activitat de l’Aula de Salut Sènior tindrà lloc el proper dimarts 21 de maig a les 11 h, a càrrec d'Antoni Hernández, infermer expert en Diagnòstic per a la Imatge de l’Hospital Germans Trias i Pujol. President de la Societat Espanyola d’Infermeria Radiològica.