Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
1 abril 2015
     AGENDA
Cicle Emprenent per la salut
Data inicial: 29 de gener de 2015
Data final: 28 de maig de 2015
Emprenent
L’Àrea d’Exercici Lliure del COIB et convida a participar en el cicle de conferències ‘Emprenent per la salut’.
 
El cicle es desenvolupa a través d’una sèrie d’aules i d'espais de trobada en els quals infermeres expertes i d’altres professionals vinculats amb l’exerici lliure donaran a conèixer els seus projectes i experiències.
 
La intenció d’aquest cicle és facilitar també un espai perquè totes les infermeres que treballeu en l’exercici lliure pugueu seguir construint una xarxa de contactes, que permeti interactuar, crear sinèrgies, iniciar projectes en comú o conèixer iniciatives que complementin el vostre negoci.
 
Durant aquest curs, aquestes sessions, que són gratuïtes per a les col·legiades i col·legiats. 
 
 
NOVES XERRADES:
 

14 i 28 de maig de 16 a 20 hores. Màrqueting per a infermeres emprenedores.
A càrrec de Josep Ma. Colomer i Mur, llicenciat en Ciències de la Informació i màster en Programació Neurolingüística, expert en empreses i formador de Barcelona Activa.
 
El màrqueting és una estratègia de planificació comercial que fan servir les grans companyies des de fa més de 50 anys. En aquesta sessió coneixerem les variables més importants a tenir en compte a l’hora de desenvolupar el pla de màrqueting d’un petit negoci. També aprendrem a implementar el pla de màrqueting pel projecte de negoci propi. La utilització, en projectes infermers, de les fórmules i models d’aquesta disciplina, que les multinacionals porten anys aplicant amb èxit, pot resultar molt beneficiosa en el desenvolupament de projectes tant professionals com personals.
 
Per assistir a les dues sessions d’aquest seminari heu d’emplenar aquest formulari.

 
XERRADES ANTERIORS:
 
 
7 de juny de 2012. “Emprenent per la salut: una infermera consultora” a càrrec de la infermera Sol Muñoz
Podeu consultar la crònica de la sessió fent clic aquí.

20 de setembre de 2012. Resolem dubtes tècnics i legals a càrrec de Denver Advocats
Podeu consultar la crònica de la sessió fent clic aquí.

15 de novembre de 2012
Professió infermera, confidencialitat i protecció de dades i marques: una visió transversal dels aspectes imprescindibles per a l’exercici lliure
 
Podeu consultar la crònica de la sessió fent clic aquí. 

7 de febrer de 2013
Resolem dubtes tècnics i legals a càrrec d’Antonio Alba de Denver Advocats.

4 d'abril de 2013
Com puc exercir l'activitat professional per compte propi a càrrec d’Antonio Alba de Denver Advocats.

6 de juny de 2013
Les xarxes socials i la nostra imatge professional a càrrec del periodista Galo Quintanilla
 
Podeu consultar la crònica de la sessió fent clic aquí.

26 de setembre de 2013
Resolem dubtes tècnics i legals a càrrec d’Antonio Alba de Denver Advocats.

12 de desembre de 2013. Espai de Networking
a càrrec de Miquel Ferrer amb el suport de l'equip de l'Àrea d'Exercici Lliure
T'agradaria augmentar la teva xarxa de contactes? Obrir nous horitzons per la teva empresa o pel teu negoci? Traçar noves fórmules per poder augmentar la cartera de clients? Necessites donar a conèixer un producte o servei?

Vine amb moltes targetes personals el proper dia 12 de desembre a les 17h al COIB. Realitzaràs una sessió de Networking, una oportunitat on poder fer créixer la teva empresa, idea de negoci i conèixer infermeres i infermers que estan en un moment professional com el teu!

13 de febrer de 2014. Descobrint Barcelona Activa per a infermeres emprenedores
A càrrec de l’equip tècnic de Barcelona Activa
 
En aquesta sessió, un equip tècnic de Barcelona Activa ens explicarà aquells recursos que s’ofereixen des d’aquest programa de l’Ajuntament de Barcelona i quins són aquells aspectes que cal tenir en compte a l’hora d’emprendre, així com les possibilitats de finançament i qüestions jurídiques per iniciar un negoci propi.

3 d'abril de 2014. Linkedin
Des de fa temps ens diuen que la xarxa és un lloc on cal ser-hi no només per compartir fotos amb els amics sinó també com a professionals. Com pot la xarxa ajudar-nos a promocionar-nos com a infermeres? Una de les respostes és Linkedin! Però aquesta resposta obre moltes noves preguntes: Quina foto poso? Quina és la millor manera de resumir el meu perfil professional?  Què haig de prioritzar? Com trobo els meus col·legues? Aquestes són algunes de les preguntes que resoldrem en aquesta sessió especial per a les infermeres emprenedores del COIB.
 
A càrrec de Galo Quintanilla, periodista i Community Manager

 
8 de maig de 2014
 
Trobada d'infermeres en exercici lliure
L'Àrea d'Exercici Lliure organitza un nou espai de trobada entre les infermeres que ja treballen en exercici lliure i aquelles que es volen iniciar. L'objectiu d'aquesta sessió és trobar possibles sinèrgies entre professionals i compartir experiències.

18 de setembre de 2014
Resolem dubtes tècnics i legals
 
a càrrec d’Antonio Alba de Denver Advocats

27 de novembre de 2014. Creació del Logotip: expressant la marca del meu servei
Dissenya el teu propi logotip
 
En el logotip d’una empresa es combinen els serveis, la filosofia de l’empresa i el seu caràcter. Encara que pot semblar un exercici merament estètic, comporta un treball de síntesi important per tal de resumir tot un porjecte en una imatge que, moltes vegades, només implica uns quants traços. La il·lustradora Ana Pulido repassarà les principals tècniques per conceptualitzar un logotip.

29 de gener de 2015
 
Espai de Networking a càrrec de Miquel Ferrer, diplomat en fisioteràpia des de fa 8 anys i infermeria des de fa 3 anys. Membre de l'Àrea d'Exercici Lliure del COIB
 
Vols fer nous contactes professionals? Necessites fer un gir en la teva empresa o idea de negoci? Estàs pensant en obrir noves línies per augmentar la teva cartera de serveis? Vols trobar col·laboracions per donar a conèixer un producte o els teus serveis?
Vine amb moltes targetes personals. Realitzaràs una sessió de Networking, una oportunitat on poder fer créixer la teva empresa i compartir noves idees amb infermeres i infermers que estan en la mateixa situació professional.

 
12 de març de 2015. Llei de protecció de dades
Com s’han de tractar les dades dels clients? Podem informar-los dels nostres serveis i ofertes?  Aquestes són algunes de les preguntes que respondrà Jordi Verdaguer de Denver Advocats.
pàgina anteriorimprimirenviar a un amic
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+