Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
23 octubre 2014
Informació sobre el virus de l'Ebola
 Notícies 
El COIB crea la Comissió per al Seguiment de l’Ebola
El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha creat una Comissió de Seguiment de l’Ebola a la que la Junta de Govern ha convidat a infermeres expertes en control d’infeccions i en prevenció de riscos laborals, personal del COIB relacionat amb l’atenció col·legial i representants de les diferents comissions de treball del Col·legi que poden estar relacionades amb l’atenció a les persones afectades per sospita o contagi, com l’Assessoria de Responsabilitat Professional o la Comissió Deontològica.
Últimes actualitzacions sobre l’Ebola a coib.cat
Des de dijous passat hem actualitzat diferents documents relatius que pots consultar a coib.cat. Entre ells, tens a la teva disposició: la instrucció de CatSalut i les “Actuacions que cal portar a terme i els requeriments que cal complir en l'àmbit dels centres i serveis sanitaris en relació amb el brot de febre hemorràgica pel virus de l'Ebola.” (publicades al DOGC del 17 d’octubre).
L'ajut per a residències es limitarà a dependència greu
Benestar Social recupera la prestació suspesa des del juliol del 2013, però tindrà en compte el nivell de renda. Les patronals de geriàtrics privats demanen que les ajudes no es limitin a les persones de grau III. El Punt Avui, 23 d'octubre de 2014.
Albert Tort: "No podem assegurar que el personal sanitari estigui absolutament preparat"
El president del Col·legi d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Albert Tort, ha afirmat al 'BTV notícies matí' que el personal sanitari "s'està començant a sentir format i informat" sobre com tractar malalts amb Ebola. Tort ha explicat que tot s'ha precipitat arran del cas de contagi del virus a Madrid, però no abans, i per això creu que no és segur que el col·lectiu que representa estigui "absolutament preparat".
Teresa derrota l'Ebola després de 16 dies de lluita
Teresa Romero ja està curada. Quatre membres de l'equip metges que atén l'auxiliar d'infermeria, ingressada a l'hospital Carlos III de Madrid des del passat dia 6 per encomanar-se d’ebola, van confirmar ahir a les cinc de la tarda l’esperada notícia davant desenes de periodistes espanyols i estrangers. ABC 22 d’octubre de 2014.
Aquest mes de novembre arriba la Setmana Natural
Vols conèixer l’ús de les teràpies naturals? Compartir experiències amb d’altres infermeres i infermers en un espai eminentment naturista? La segona edició de la Setmana Natural arriba al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona del 17 al 20 de novembre. Reserva ja la teva plaça!
V Espai Trobada de Salut Mental. El temps... El vols veure passar o el vols viure?
Ja s'han obert les inscripcions per assistir al proper V Espai Trobada de Salut Mental que el proper 24 de novembre organitza la Vocalia de Salut Mental, amb el lema 'El temps... El vols veure passar o el vols viure?' L'objectiu d'aquesta sessió, que s'iniciarà a les 15 hores, és analitzar la gestió del temps i l'ús que en fem en la nostra vida personal i laboral.
Neix la Plataforma per la defensa de l’atenció pública en salut mental
El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) s’afegeix a cinc organitzacions professionals de l’àmbit de la salut esclarir l’impacte de les retallades en matèria d’atenció pública de salut mental. La plataforma neix amb l’objectiu de trobar, recollir i divulgar informació sobre l’impacte de les retallades i per oferir un espai de diàleg i de mobilització per als professionals.
Ets infermera del treball? La teva opinió ens interessa!
La Vocalia d’Infermeria del treball del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) vol conèixer la situació actual de les infermeres del treball i salut laboral a Catalunya. Per fer-ho han elaborat una breu enquesta que només et demanarà uns minuts del teu temps.
La possibilitat de canvi de títol d’especialista per la disposició addicional segona acaba el proper 7 d’agost
Les infermeres i infermers, que tinguin un títol d’una especialitat suprimida, poden sol·licitar el canvi al nou títol d’especialista per la via directa de la disposició addicional segona. La data límit per fer-ho és el 7 d’agost de 2015.
L'homeopatia en la infermeria pediàtrica
L'infermer i homeòpata Julio Cubilla explicarà el proper 11 de desembre com utilitzar remeis bàsics d'homeopatia per abordar petits problemes de salut que sovint afecten els nens i nenes. Serà a la propera aula d'actualització i coneixement en pràctica infermera en l'àmbit pediàtric que tindrà lloc a les 17.30 hores al COIB.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+