Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
1 juny 2016
Campanya de la renda
 Notícies 
Les infermeres es queixen del model d'examen d'oposicions de l'ICS
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona ha de fer-se ressò del malestar en el col·lectiu infermer pel que considera un greuge comparatiu identificat arran de la publicació el passat dia 17 de maig de la diligència del tribunal qualificador de la convocatòria específica del procés selectiu per proveir places bàsiques de la categoria de diplomat sanitari/ària en infermeria (subgrup A2).
Últimes novetats sobre les oposicions de l'ICS
En aquest apartat podràs consultar totes les notícies relacionades al procés de convocatòria d'oposicions de l'ICS.
Dues infermeres ideen una nova aplicació mòbil que millora l'atenció domiciliària
Dues infermeres de la Corporació de la Salut del Maresme i la Selva (CSMS) han desenvolupat una aplicació mòbil que permet accedir a la història clínica del pacient i incorporar in situ les seves dades durant la visita a domicili i sense haver de connectar-se a Internet.
Taller de gimnàstica abdominal hipopressiva a Vilanova i la Geltrú
La delegació comarcal del COIB al Garraf organitza el proper 6 de juny a les 16.30 h, en motiu del Dia Internacional de la Infermera, un taller de gimnàstica hipopressiva per tal de fomentar l'activitat física.
Jornada: ‘Diferents visions de la professió infermera' al Vallès Oriental
La delegació del COIB al Vallès Oriental organitza el proper 16 de juny una jornada sobre les diferents visions de la professió infermera, en motiu del Dia Internacional de la Infermera.
El COIB i LaSalle convoquen dues beques del 50% per a infermeres que vulguin cursar el Màster en e-Health i gestió sanitària
Per accedir a obtenir una de les dues beques ofertes, es valorarà que els sol·licitants demostrin que les matèries que s'imparteixen al màster tinguin relació directe amb el lloc de treball i la trajectòria professional inclosa en el Currículum Vitae.
Les infermeres poden presentar resums per al Congrés Internacional d'Infermeria del 2017 fins el 10 d'Octubre
Fins el 10 d'octubre es poden presentar els treballs per al Congrés Internacional d'Infermeria del CIE que, del 27 de maig a l'1 de juny del 2017, reunirà a Barcelona més de 15.000 infermeres d'arreu del món sota el lema: "Les infermeres a l'avantguarda transformant les cures".
Gemma Poca: "El que està passant aquí és un atemptat contra la humanitat"
Gemma Poca és una infermera de Castellterçol que treballa a l'ABS Vall de Tenes i aquests darrers mesos ha estat de voluntària al camp de refugiats d'Idomeini (Grècia). Un àudio seu, mostrant la impotència de la situació que pateixen els refugiats s'ha viralitzat i l'ha fet sortir de l'anonimat. Voluntària de l'ONG Bombers en Acció treballa per poder repatriar a nens malalts perquè puguin ser atesos als hospitals d'Espanya dins d'una campanya humanitària de Bombers en Acció amb el Comitè Espanyol d'Ajuda al Refugiat (CEAR).
El Col·legi busca fotògraf per a construir un banc d'imatges infermeres
El Col·legi convoca la cerca d'un fotògraf per a la realització d'un banc d'imatges infermeres que representin adequadament la professió.
Convocatòria d'Ajudes a la Recerca 2016
La Fundació Infermeria i Societat, la fundació del COIB, obre la convocatòria per a les ajudes als projectes de recerca infermera 2016 dotats amb 40.000 euros. Els projectes es poden presentar fins el 8 de juny.
Presentació del llibre “Sis segles d'assistència hospitalària a Barcelona: de Santa Creu a Sant Pau” de les infermeres Isabel Fargues i Roser Tey
La Biblioteca del COIB organitza el proper 1 de juny la presentació del llibre ‘Sis segles d'assistència hospitalària a Barcelona: de Santa Creu a Sant Pau'. Aquest llibre aborda la principal raó de ser d'aquesta institució: l'atenció als llits i el paper de tots els que es dediquen a la seva cura. És un estudi que dibuixa un recorregut sobre el paper de les infermeres i la seva evolució al llarg del temps cap a la seva professionalització.
Cloenda del curs del Grup 65 del COIB
El proper 16 de juny, el Grup 65 celebra la cloenda del curs en la que es presentarà el nou programa d'activitats en el que tindran un pes específic les propostes d'exercici físic i d'aprenentatge de noves tecnologies.
Jornada sobre l'acompanyament emocional del pacient amb Malaltia Renal Crònica
El pacient amb Malaltia Renal Crònica, necesita acompanyament emocional? Sota aquest títol, l'Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica organitza una jornada que comptarà amb les ponències de la cap del Servei de Nefrologia del Consorci Sanitari del Garraf, Fabiola Dapena, i la psicòloga sanitària i terapeuta familiar del Consorci Sanitari del Garraf, Carme Expósito.
Comença la campanya de la Renda 2015, fes-la amb COIB Serveis Jurídics i Comptables
A partir del proper 12 d'abril i fins el 30 de juny les col·legiades i els seus familiars podran realitzar la seva Declaració de la Renda 2015 comptant amb l'assessorament i la solvència de COIB Serveis Jurídics i Comptables i a preus econòmics.
Nova aula de pediatria: La salut escolar
En la propera aula de pediatria, el 2 de juny a les 17 hores, parlarem sobre la feina que poden fer les infermeres a les escoles, tant des de l'àmbit de l'atenció primària com des de l'àmbit escolar. Veurem quines possibilitats de formació especialitzada hi ha i com es poden generar comunitats més sanes a través de la promoció de la salut.
Taller d'Ocupacc!ó sobre el món de les emocions
Conèixer, identificar i regular les emocions pròpies són l'eina bàsica de la intel·ligència emocional personal. Identificar les emocions en altres persones ens permet arribar a entendre les emocions d'un sistema o equip. Aquests són els objectius del taller del programa Occupacc!ó que tindrà lloc els dies 1, 8 i 15 de juny a càrrec de la infermera i coach Isabel Quintana. Reserva ja la teva plaça!
Nou curs d'infermeria en neurociències a l'Hospital Germans Trias i Pujol
L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona organitza l'1 de juny una nova edició del Curs d'Infermeria en Neurociència sota el títol "Humanització i investigació en neurociències".
1a Jornada ITCOIB. Apropant la tecnologia als professionals
El 17 de juny, el Grup ITCOIB celebra la seva 1a jornada anual interdisciplinar per a debatre aspectes claus de l'ús de les TICS en infermeria, conèixer projectes innovadors i aprofundir en eines com els blocs, les apps i d'altres tecnologies que ajuden a les infermeres a millorar l'atenció, compartir coneixements, comunicar-se amb les persones que atenen i endegar projectes professionals interdisciplinars.
Obertes les inscripcions als cursos online del COIB amb AulaDAE
El COIB, a través d'AulaDAE, ofereix els cursos online de curta durada sobre àmbits com cures a urgències o l'actualització d'Infermeria basada en l'evidència. Aquests cursos, que s'inicien el proper 2 de juny, tenen preus reduïts per a col·legiades i col·legiats.
Saps com obtenir el certificat de correspondència del títol de Diplomatura a Grau?
T'expliquem com fer-ho! Hem elaborat un document en el qual es detalla pas a pas i depenent de cada situació, la manera d'obtenir el certificat.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+