Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
25 juny 2016
Inscriu-te!
 Notícies 
L'ICS no anul·larà la prova d'infermeria, segons recull La Vanguardia
Arrel del malestar que algunes infermeres i infermers han manifestat en relació a les condicions en què es va fer la prova d'infermeria, el cap de la unitat de selecció de l'ICS ha explicat a La Vanguardia que la prova no s'anul·larà.
Model de reclamació sobre les condicions de les proves de l'ICS
Les infermeres i infermers que han participat en les oposicions de l'Institut Català de la Salut poden adreçar les reclamacions que creguin pertinents fent servir el model de queixa elaborat pels serveis jurídics del COIB.
Ja pots consultar la plantilla de respostes correctes de la primera prova de l'oposició de l'ICS per a infermeres
L'Institut Català de la Salut ha publicat la plantilla de respostes correctes de la primera prova de les oposicions per a infermeres amb núm. d'identificació DSI-T.LLIURE-2015.
Consulta la plantilla de respostes correctes de la primera prova de l'oposició de l'ICS per a llevadores
L'Institut Català de la Salut ha publicat la plantilla de respostes correctes de la primera prova de les oposicions per a infermeres amb núm. d'identificació LLEVADOR/A-T.LLIURE-2015.
El Ministeri d'Educació demana l'actualització de dades a les infermeres que hagin sol·licitat l'accés al títol d'especialista en infermeria familiar i comunitària
El Ministeri d'Educació Cultura i Esports fa un requeriment d'actualització de dades a totes les infermeres que van sol·licitar l'accés al títol d'especialista en Infermeria Familiar i Comunitària a través de la via excepcional a fi d'agilitzar la tramitació de les nombroses sol·licituds d'aquesta especialitat.
Rosamaria Alberdi, primera infermera espanyola guardonada amb el títol de doctora honoris causa
Rosamaría Alberdi serà la primera infermera espanyola en ser investida amb el títol de doctora honoris causa per una universitat a Espanya. El Claustre de la Universidad de Murcia (UM) ha votat a favor d'atorgar a Alberdi el màxim guardó universitari en una reunió celebrada aquesta setmana.
Nou cicle “Emprenent per la salut” per a infermeres emprenedores
L'Àrea d'Exercici Lliure del Col·legi ha preparat pel proper curs 2016-2017 un nou cicle "Emprenent per la salut", les aules d'actualització per a infermeres que treballen o volen treballar per compte propi. El programa arrenca el 21 de setembre i les sessions seran de 4 hores i gratuïtes per a col·legiades i col·legiats.
Ja pots apuntar-te al Màster en Infermeria Escolar 2016-17
Comença una nova edició del Màster en Infermeria Escolar 2016-17 que organitza el COIB en col·laboració amb l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona. Aquest curs és equivalent a 60 crèdits ECTS i té preu especial per a col·legiades.
Coneixes el Mindfulness? Vine a gaudir-ne a l'aula de teràpies naturals
En la propera aula de teràpies naturals i complementàries del 14 de juliol, la infermera Maite Orive ens ensenyarà entrenar-nos per a observar. El taller de Mindfulness tanca el curs de la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries. Ja t'hi pots inscriure!
Presentació del llibre "Models i antimodels, la infermeria com a subjecte"
La infermeria ha de ser quelcom més que una professió? Quines obligacions i imposicions té? Aquestes i d'altres qüestions són les que es plantegen a l'assaig ‘Models i antimodels; la infermeria com a subjecte', publicat a l'Editorial Acadèmica Espanyola (EAE), i escrit per Montse Izquierdo, infermera; i David Fornons, infermer i antropòleg; que es presenta el 13 de juliol a la Biblioteca del Col·legi.
Taller sobre com ser el teu propi líder
Sense un pla no vas enlloc. Aquest taller t'ensenyarà a assumir el lideratge sobre el teu projecte personal i professional per tal de poder establir les teves fites i poder traçar el camí que t'ha de portar a assolir-les. Sessió a càrrec d'Isabel Quintana, infermera i coach.
Les infermeres poden presentar resums per al Congrés Internacional d'Infermeria del 2017 fins el 10 d'Octubre
Fins el 10 d'octubre es poden presentar els treballs per al Congrés Internacional d'Infermeria del CIE que, del 27 de maig a l'1 de juny del 2017, reunirà a Barcelona més de 15.000 infermeres d'arreu del món sota el lema: "Les infermeres a l'avantguarda transformant les cures".
El Col·legi busca fotògraf per a construir un banc d'imatges infermeres
El Col·legi convoca la cerca d'un fotògraf per a la realització d'un banc d'imatges infermeres que representin adequadament la professió.
Últimes novetats sobre les oposicions de l'ICS
En aquest apartat podràs consultar totes les notícies relacionades al procés de convocatòria d'oposicions de l'ICS.
Comença la campanya de la Renda 2015, fes-la amb COIB Serveis Jurídics i Comptables
A partir del proper 12 d'abril i fins el 30 de juny les col·legiades i els seus familiars podran realitzar la seva Declaració de la Renda 2015 comptant amb l'assessorament i la solvència de COIB Serveis Jurídics i Comptables i a preus econòmics.
Saps com obtenir el certificat de correspondència del títol de Diplomatura a Grau?
T'expliquem com fer-ho! Hem elaborat un document en el qual es detalla pas a pas i depenent de cada situació, la manera d'obtenir el certificat.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+