Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
12 febrer 2016
Tot sobre la prescripció infermera
 Notícies 
La comissió de crisi acorda organitzar una acció pública per traslladar la greu situació de les infermeres a la ciutadania
La comissió de crisi de la prescripció infermera, reunida el 10 de febrer de 2016, va acordar treballar sobre quatre línies d'acció orientades a aconseguir l'objectiu prioritari de la comissió: millorar la situació de les infermeres i infermers catalans en el seu dia a dia en relació a la prescripció infermera. Treballant en un marc legal estatal en el que les infermeres no poden desenvolupar la prescripció que li és pròpia i reconeixent la celeritat mostrada pel Conseller de Salut en respondre al Manifest per la Prescripció Infermera a Catalunya, que li va ser entregat el passat 28 de gener.
El Govern presenta recurs contra el Reial Decret de la prescripció infermera
El Govern ha anunciat la presentació del recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Constitucional contra el Reial Decret de la prescripció infermera i ha insistit en la "voluntat ferma de disposar, el més aviat possible, d'un decret propi català que reguli la indicació autònoma i la prescripció col·laborativa de medicaments"
Noves jornades informatives sobre la prescripció infermera a Igualada, Sabadell, Manresa i Granollers
El COIB realitza quatre noves jornades informatives sobre la prescripció infermera a diferents ciutats a fi de resoldre els dubtes més freqüents de les infermeres entorn a aquesta qüestió i explicar-los els passos realitzats des del marc de la comissió de crisi.
El COIB premia les millors publicacions de recerca infermera
L'Àrea de Recerca del COIB convoca la III edició dels premis de reconeixement a les millors publicacions de recerca infermera. Un premi al que poden optar articles de recerca infermera publicats a Espanya i a l'estranger del 2013 al 2015. El termini de lliurament de la documentació requerida per participar és fins el 22 de febrer.
Jornada de reconeixement a la recerca infermera
El 17 de març té lloc la 3a Jornada de Reconeixement a la recerca infermera, organitzada per l'Àrea de recerca del COIB. Una oportunitat per posar-se al dia sobre els grups de recerca infermera emergents i aprendre noves estratègies i habilitats que millorin els procediments de recerca a través de tallers pràctics.
Prescripció infermera i sostenibilitat del sistema, per Enric Mateo
Avui surt publicada al diari Ara la carta de l'infermer Enric Mateo que tracta sobre la prescripció infermera. En aquesta carta expressa com afecta el reial decret de prescripció infermera a les tasques diàries que es realitzen, en aquest cas, en un centre d'atenció primària.
Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del COIB
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona convoca a totes les col·legiades i col·legiats a assistir el 9 de març de 2016 a l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc a la sala d'actes del COIB (c/ Pujades, 350. Tercera planta).
Presentació del llibre “Medida humana” de la infermera Rosamaría Alberdi
La Biblioteca del COIB organitza el proper 18 de febrer la presentació del llibre ‘Medida humana' de la infermera Rosamaria Alberdi. El poemari que presenta, editat en col·laboració amb l'artista mallorquina Paz Alomar, reflexiona sobre el retorn a la mesura humana.
Últimes novetats sobre les oposicions de l'ICS
En aquest apartat podràs consultar totes les notícies relacionades al procés de convocatòria d'oposicions de l'ICS.
Taller de tècniques de l'examen per a llevadores de les oposicions de l'ICS
El proper 15 de febrer, el COIB durà a terme en dues sessions de matí i tarda un taller de tècniques de l'examen per a llevadores de les oposicions de l'ICS.
El SOC i Eures seleccionen professionals per a treballar a Alemanya
Els serveis públics d'ocupació i Eures selecciona infermeres interessades a treballar a la regió alemanya de Banden-Württemberg. Un procés pel que no és necessari disposar d'un nivell previ d'alemany. Les interessades han d'enviar la seva sol·licitud abans del 15 de febrer,
Afterworks amb llevadores, un nou format per a compartir coneixements des de les experiències personals
Amb la nova vocalia de llevadores arriba un nou concepte d'aula d'actualització: els afterworks. Aquestes trobades adreçades a llevadores neixen com un espai de xerrades en les que les participants podran conèixer i compartir experiències amb llevadores expertes en diferents àmbits en un ambient distès i pensat per a gaudir-ne en horaris adequats a la sortida de la feina.
Inscriu-te a la nova aula d'aplicacions locals de les Flors de Bach!
El 18 de febrer es realitzarà la propera aula de teràpies naturals i complementàries en la que podràs conèixer com aplicar les essències florals del Dr. Bach amb eficàcia a través de cremes, olis o coliris de forma local per abordar diferents dolències físiques com a complement d'un tractament integral de la persona. La sessió anirà a càrrec d'Esteve Amat, infermer i terapeuta floral acreditat.
Linkedin, Facebook, Twitter i més
Quina foto poso? Quina és la millor manera de resumir el meu perfil professional? Aquestes són algunes de les preguntes que resoldrem en aquest curs que t'ajudarà a conèixer el funcionament de les principals xarxes socials de professionals d'Internet. La sessió anirà a càrrec de Galo Quintanilla, periodista i community manager, i tindrà lloc el proper 23 de febrer.
II Jornada d'Empresa Saludable
El proper 25 de febrer l'Espai Pujades 350 acollirà la II Jornada d'Empresa Saludable. Aquesta iniciativa conjunta del COIB i de la Societat de Prevenció Fremap reunirà experts en infermeria del treball, en salut laboral, empresaris i representants de l'administració i de sindicats per reflexionar com es promou la salut dels treballadors a Catalunya.
Vols fer una comunicació científica? Vine a aprendre!
La propera píndola d'actualització i debat en l'entorn de la salut laboral, que es farà el 24 de febrer, tractarà sobre com es fan les comunicacions científiques per jornades i congressos. La sessió anirà a càrrec dels infermers del treball, Helena Galdeano i José Manuel Santos.
L'homeopatia en la infermeria pediàtrica
Vols ajudar a resoldre aquests petits i no tan petits problemes de salut que afecten sovint els nens? Vols conèixer i aprendre a utilitzar uns remeis naturals, segurs i eficaços? L'infermer i homeòpata Julio Cubilla tornarà al COIB per explicar-ho el 25 de febrer a la propera aula d'actualització i coneixement en pràctica infermera en l'àmbit pediàtric que tindrà lloc a les 17 hores.
L'Agència de Salut Pública activa els protocols i instruccions per a professionals davant del virus Zika
Consulta el protocol preliminar d'actuació davant casos sospitosos produïts pel virus Zika que ha elaborat l'Agència de Salut Pública de Catalunya. També podreu consultar recomanacions per als viatgers i més informació sobre aquest virus.
8a Jornada sobre la Xarxa a Debat. "La Xarxa de Salut Mental: mites i realitats"
El proper 26 de febrer es realitzarà la 8a Jornada sobre la Xarxa a Debat, en aquesta ocasió per tractar els mites i realitats de l'atenció a la salut mental. La Jornada, coorganitzada entre l'Associació Catalana de Professionals de Salut Mental i la Fundació Congrés Català de Salut Mental i amb el suport del COIB, es celebrarà el proper 26 de febrer a la sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.
Saps com obtenir el certificat de correspondència del títol de Diplomatura a Grau?
T'expliquem com fer-ho! Hem elaborat un document en el qual es detalla pas a pas i depenent de cada situació, la manera d'obtenir el certificat.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+