Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
5 març 2015
Formació del COIB
 Notícies 
Ebola: informació d'interès actualitzada a 24 de febrer
Segueix l'evolució de tota la informació sobre l'Ebola. Posem al teu abast tota la informació disponible i actualitzada. Aquí trobaràs tant els protocols d'actuació com altres documents d'interès d'institucions nacionals i internacionals. També pots seguir tot allò que el COIB diu sobre la gestió d'aquesta malaltia per part de les autoritats sanitàries i el que fa davant per garantir la informació per a professionals de la salut i ciutadans. A més, compartim el que ens sembla més destacat del que publiquen els mitjans de comunicació en matèria d'Ebola.
Convocatòria d'Assemblea General Ordinària del COIB 2015
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona convoca a totes les col·legiades i col·legiats a assistir el 25 de març de 2015 a l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc a la sala d'actes del COIB (c/ Pujades, 350. Tercera planta). En aquesta assemblea s'aprovarà un nou Reglament de procediment per a l'exercici del vot telemàtic, el contingut del qual estarà obert a les al·legacions de les col·legiades fins el proper 18 de març.
Obert el procés de presentació de suggeriments, al·legacions i esmenes al projecte de Reglament per al vot telemàtic del COIB
El COIB posa en marxa un procés participatiu per tal de presentar i aprovar en l'Assemblea General Ordinària del proper dia 25 de març de 2015 el projecte de Reglament per l'exercici del dret de vot telemàtic. Aquest procés estarà obert a totes les col·legiades i col·legiats fins al proper dia 18 de març. Amb el nou reglament, es podrà participar en els processos electorals de la corporació des de qualsevol lloc i es facilitarà el procés de recompte de vots.
Ajuda'ns a actualitzar les teves dades col·legials!
És moment de revisar i actualitzar les dades col·legials que consten en l'arxiu del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona a fi de complir amb la Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'ordenació de les professions sanitàries, i amb Decret 256/2013, de 26 de novembre, pel qual es crea el Registre de professionals sanitaris de Catalunya. És per això que des del COIB es demana la vostra col·laboració per poder dur a terme aquesta actualització.
El Ministeri de Sanitat publica la relació provisional de respostes de les proves de l'EIR
El Ministeri de Sanitat va publicar el 3 de març la relació de respostes provisionals de les proves de l'EIR. El període de reclamacions és de 5 dies naturals comptats a partir del 4 de març.
Isabel Salgado: "L'administració hauria d'apostar més per les llevadores"
En els últims dies el debat sobre el paper de les doules i la col·lisió de les seves pràctiques amb les competències de les llevadores ha revifat. Hem parlat amb Isabel Salgado, vocal de llevadores del COIB, que en aquests últims dies ha estat exposant a diversos mitjans de comunicació que l'important és garantir la seguretat de la dona atesa i la seva capacitat per prendre decisions informades.
Matrícula oberta: Curs presencial per preparar l'examen d'Infermera Interna Resident
El COIB ofereix a través de l'empresa AulaDAE, dos nous cursos per preparar l'examen per accedir a la via d'Infermera Interna Resident: en modalitat presencial i en modalitat online. Aquest primer curs començarà el proper 16 de març de 2015 i finalitzarà 30 de gener de 2016 inclourà 39 classes presencials, tres simulacres i activitats virtuals. Els dos cursos ofereixen avantatges per ser col·legiada del COIB. Tria la modalitat que més et convingui!
L'atenció infermera en la demanda pediàtrica aguda
La participació de la infermera pediàtrica en els processos de la demanda aguda a l'infant té un paper cada vegada més actiu. Per això, és imprescindible un protocol que faci possible la gestió a la consulta de la infermera. En la propera aula d'infermeria pediàtrica, que tindrà lloc el proper 26 de març, repassarem els protocols vigents i els circuïts a seguir.
El procés de dol en les Aules de Coneixement i Pràctica Infermera en teràpies naturals
En la propera aula es tractarà el procés de dol. En aquesta sessió s'exposaran factors de risc, característiques i funcions de cada fase i pautes de com tractar-lo des del model integratiu-relacional fent referència bàsicament al dol en adults. Vine a conèixer tot aquest procés el proper 19 de març a les 17 hores a la seu del COIB.
La I Jornada d'Empresa Saludable desperta gran interès entre els professionals
Més de 200 persones dels àmbits de recursos humans, infermeria, prevenció i promoció de la salut van acudir a la I Jornada d'Empresa Saludable organitzada conjuntament pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, des de la vocalia d'Infermeria del Treball, i Societat de Prevenció Premap.
La llei de protecció de dades
El 12 de març tindrà lloc la propera cita del Cicle Emprenent per la salut. Aquesta vegada el tema a tractar és la llei de protecció de dades. Com s'han de tractar les dades dels clients? Podem informar-los dels nostres serveis i ofertes? Aquestes són algunes de les preguntes que respondrà Jordi Verdaguer de Denver Advocats.
Infermera virtual enceta un nou model de col·laboració amb les ràdios municipals de les localitats amb les que hi té conveni
Infermera virtual ha obert una nova via de comunicació a fi de fer arribar els consells de salut a la ciutadania promovent intervencions de les infermeres autores dels continguts de la plataforma 2.0 en els programes de salut de les ràdios municipals de les localitats amb les que hi té conveni de col·laboració.
La salut oral durant la gestació en el Cicle d'actualització per a llevadores
La propera sessió del cicle d'actualització per a llevadores tindrà lloc el 18 de març i tractarem la importància de la salut bucodental durant l'embaràs, veurem la relació directa entre boca sana i embaràs sa i obtindrem eines per oferir a la gestant tota la informació sanitària al respecte.
9enes Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de la Gent Gran
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona és una de les corporacions que els propers dies 13 i 14 de març organitza les 9enes Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran. El termini per a les presentacions de pòsters finalitza el proper 20 de febrer. Inscriu-te!
El Ministeri de Sanitat retarda la publicació de la relació provisional de resultats de les proves de l'EIR al proper 3 de març
El Ministeri de Sanitat va anunciar ahir que fins el proper dia 3 de març no farà pública la relació provisional de resultats de les diferents titulacions a les Delegacions i Subdelegacions del Govern i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del Ministeri de Sanitat i Serveis Socials.
Dóna un gir a la teva carrera professional amb Occup@cc!ó
Necessites fer un canvi a la teva trajectòria professional? Necessites trobar feina i tenir les eines necessàries per fer-ho possible? Apunta't als tallers del programa Occup@cc!ó que s'inicien el proper mes de gener i aprèn a gestionar el teu perfil de Facebook, Twitter o Linkedin, fer un currículum atractiu i traçar un bon pla i acomplir-ho.
El COIB aposta per la investigació infermera amb les Ajudes a Projectes de Recerca
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona ha premiat un any més els projectes de recerca infermera més destacats. Les Ajudes de Recerca 2014 han repartit un total de 35.000 euros per desenvolupar 9 projectes que investiguen àmbits tant diversos com, les competències professionals o l'eficiència de les intervencions infermeres.
Vilanova i la Geltrú oferirà consells de salut d'Infermera virtual a través de la seva web
Els ciutadans de Vilanova i la Geltrú podran rebre orientació sobre com millorar la seva salut de la mà del seu ajuntament i de la Infermera virtual, el portal del COIB. Accedint a la web del seu consistori podran accedir a consells de salut, elaborats a partir dels continguts de la Infermera virtual.
Nou curs en Suport vital bàsic (SVB) i desfibril·lació externa (DEA)
Aprèn a actuar davant d'una parada cardio-respiratòria i a posar en pràctica les tècniques de reanimació càrdio respiratòria i l'utilització de la DEA. A partir del proper 2 de febrer el COIB t'ofereix una sèrie de cursos sobre suport vital.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+