Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
25 maig 2015
Formació del COIB
 Notícies 
L'assemblea general extraordinària aprova els pressupostos 2015
L'assemblea general extraordinària del Col·legi ha aprovat per 203 vots a favor i 10 en contra la proposta de pressupostos per a l'exercici 2015. També ha aprovat la liquidació de l'exercici 2014, per 191 vots a favor i 11 en contra. Aquests resultats permeten a la corporació aplicar els nous pressupostos i continuar amb l'activitat prevista per aquest exercici.
Convocatòria d'ajudes a projectes de recerca del COIB 2015
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona ha obert la convocatòria d'Ajudes a Projectes de Recerca 2015 amb l'objectiu de promoure la investigació infermera de qualitat en els diversos àmbits on es desenvolupa. Aquesta iniciativa compta amb un pressupost de 40.000 euros i el període per presentar les sol·licituds finalitza el proper 9 de juny.
Manifest del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya sobre el control del tabaquisme
El Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya vol manifestar el seu suport en el desenvolupament de les polítiques per al control del tabaquisme i el seu posicionament sobre les accions necessàries que les infermeres, com a col·lectiu, han de desenvolupar.
Noves convocatòries de places en la categoria d'infermer/a a Galícia i Castella i Lleó
Els serveis de salut de Galícia i Castella i Lleó han obert convocatòries per a 91 i 389 places respectivament en la categoria d'infermera/a. Us expliquem com i en quins terminis es poden presentar les sol·licituds.
Neix MWCB_Nursing, un grup de treball per abordar l'atenció infermera a través de dispositius mòbils
La Fundació Mobile World Capital Barcelona comptarà a partir d'aquest mes de maig amb un nou grup de treball enfocat en el camp de la infermeria. Es tracta d'un equip integrat per infermers experts en els àmbits acadèmic, científic, assistencial, de la gestió de la salut i de les noves tecnologies, que té com a objectiu identificar les iniciatives i les necessitats en atenció infermera i de salut en l'àmbit de les noves tecnologies i els dispositius mòbils.
Entrada gratuïta a Biz Barcelona per a les infermeres de Barcelona
El saló de solucions pe a PIMES i emprenedors torna a Barcelona els dies 1 i 2 de juliol. Un cop més, les infermeres de Barcelona que tenen un negoci propi o exerceixen la professió per lliure i aquelles que estan interessades en emprendre estan de sort. Biz Barcelona els ofereix l'entrada gratuïta.
Presentació del llibre "Enfermeria Clínica. Cuidados Enfermeros a las personas con trastornos de salud"
El COIB presenta, el proper 2 de juny a les 18h, l'últim llibre dirigit per M. Teresa Luís. El llibre, elaborat per 8 infermeres, tracta exclusivament de cures infermeres a persones amb transtorns de salut.
VI Espai Trobada de Salut Mental. Estigma i exclusió en Salut Mental: Canviem la mirada.
La Vocalia de Salut Mental del COIB organitza el proper dia 8 de juny de 2015 el VI Espai de Trobada amb el lema "Estigma i exclusió en Salut Mental: Canviem la mirada". En aquest VI Espai de Trobada, es pretén parlar de l'estigma i l'exclusió en Salut Mental, que encara estan molt presents en la societat contemporània.
Visió energètica del cos humà. Com i perquè funcionen les teràpies energètiques
El pròxim 11 de juny, a les 17h, es farà una nova aula d'actualització de coneixement i pràctica infermera en teràpies naturals que tindrà a càrrec de Carolina Rebato. El tema gira entorn a la visió energètica del cos humà. Com i perquè funcionen les teràpies energètiques.
El COIB acull la V Jornada Nacional i VII Jornada Catalana de l'ACICI
El proper 11 de juny es farà, a l'Espai Pujades, la V Jornada Nacional i VII Jornada Catalana de l'ACICI amb presència de professionals nacionals i internacionals i amb el control i tractaments de pandèmies com a tema central.
Acte de Cloenda del Curs 2014-2015 del Grup 65
El Grup 65 tanca el curs d'activitats amb un acte de cloenda, el 18 de juny, en el que es compartiran les conclusions del curs i es podrà gaudir d'una mostra de les feines realitzades al llarg del curs.
Jornada de Benvinguda a les noves infermeres especialistes
El COIB organitza una jornada de benvinguda a les noves infermeres especialistes en infermeria familiar i comunitària, salut mental, infermeria pediàtrica i llevadores. El 25 de maig a les 16.30h, les participants podran conèixer aspectes sobre el futur laboral de cadascuna de les especialitats.
El COIB organitza activitats a les comarques de Barcelona en motiu del Dia Internacional de la Infermera
Amb l'objectiu d'apropar la celebració del Dia Internacional de la Infermera a totes les col·legiades i col·legiats del territori de Barcelona, el COIB ha preparat diferents actes a les delegacions comarcals i que inclouen des de jornades tècniques a activitats lúdiques.
El COIB i LaSalle convoquen dues beques del 50% per a infermeres que vulguin cursar el Màster en e-salut i gestió sanitària
Les col·legiades del COIB que estiguin interessades en sol·licitar aquestes beques podran presentar les seves candidatures fins al 31 de maig. El Màster en e-salut i gestió sanitària s'imparteix en modalitats presencials i online, és fruit de la col·laboració de TICSalut, l'Hospital de Sant Joan de Déu i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona.
Lesions anals intraepitelials produïdes per VPH
Les lesions anals intraepitelials centren la xerrada del 10 de juny dins del Cicle d'Actualització per a Llevadores. La lesió anal intraepitelial és una entitat poc coneguda la prevalència del qual a la dona encara es desconeix i no existeixen, actualment, recomanacions pel seu cribratge.
Desgravació de la quota col·legial a la declaració de la renda 2014
Si ets col·legiada o col·legiat del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona pots desgravar de la teva declaració de la renda la quota anual de la corporació, tal i com contempla la llei.
Ajuda'ns a actualitzar les teves dades col·legials!
És moment de revisar i actualitzar les dades col·legials que consten en l'arxiu del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona a fi de complir amb la Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'ordenació de les professions sanitàries, i amb Decret 256/2013, de 26 de novembre, pel qual es crea el Registre de professionals sanitaris de Catalunya. És per això que des del COIB es demana la vostra col·laboració per poder dur a terme aquesta actualització.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+