Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
1 maig 2016
Tot sobre la prescripció infermera
 Notícies 
Publicada la data de la primera prova de les oposicions de l'ICS per a diplomats/des en infermeria i per infermers/eres especialistes en obstètrico-ginecològica
L'Institut Català de la Salut ha publicat la data de la realització de la primera prova de les oposicions, serà el 19 de juny de 2016 a 19 hores per als diplomats/des en infermeria. Per a les llevador/es també serà el proper dia 19 de juny de 2016 a les 11.45 hores.
Comença la campanya de la Renda 2015, fes-la amb COIB Serveis Jurídics i Comptables
A partir del proper 12 d'abril i fins el 30 de juny les col·legiades i els seus familiars podran realitzar la seva Declaració de la Renda 2015 comptant amb l'assessorament i la solvència de COIB Serveis Jurídics i Comptables i a preus econòmics.
Noves jornades informatives sobre la prescripció infermera a diferents ciutats de Barcelona
El COIB realitza quatre noves jornades informatives sobre la prescripció infermera a diferents ciutats a fi de resoldre els dubtes més freqüents de les infermeres entorn a aquesta qüestió i explicar-los els passos realitzats des del marc de la comissió de crisi.
1a Jornada ITCOIB. Apropant la tecnologia als professionals
El 17 de juny, el Grup ITCOIB celebra la seva 1a jornada anual interdisciplinar per a debatre aspectes claus de l'ús de les TICS en infermeria, conèixer projectes innovadors i aprofundir en eines com els blocs, les apps i d'altres tecnologies que ajuden a les infermeres a millorar l'atenció, compartir coneixements, comunicar-se amb les persones que atenen i endegar projectes professionals interdisciplinars.
Anàlisi de l'evolució del paper de la infermera en la UE, nova publicació del EOHSP
L'European Observatory on Health Systems and Policies, organisme de la Organització Mundial de la Salut, ha publicat una nova anàlisi sobre l'evolució del paper de la infermera en la Unió Europea.
Taller d'Occupacc!ó sobre el món de les emocions
Conèixer, identificar i regular les emocions pròpies són l'eina bàsica de la intel·ligència emocional personal. Identificar les emocions en altres persones ens permet arribar a entendre les emocions d'un sistema o equip. Aquests són els objectius del taller del programa Occupacc!ó que tindrà lloc els dies 4, 11 i 18 de maig a càrrec de la infermera i coach Isabel Quintana. Reserva ja la teva plaça!
Sessió pràctica de moviment expressiu harmònic
En la propera aula de teràpies naturals i complementàries del 5 de maig, la infermera Teresa López farà una sessió pràctica de moviment expressiu harmònic. López és coordinadora en Teràpiapsicocorporal i Transpersonal per al Desenvolupament Harmònic Sistema Rio Abierto. Ja us podeu inscriure!
Caminada al conjunt monumental de Coaner
El proper 7 de maig, la delegació comarcal del COIB al Bages organitza un any més una caminada en motiu del Dia Internacional de la Infermera. En aquesta ocasió la caminada serà una ruta des de Súria fins al conjunt monumental de Coaner.
El Congrés Català d'Infermeria de Salut Mental centra l'atenció en models d'atenció comunitària
Els dies 12 i 13 de maig tindrà lloc el IV Congrés Català d'Infermeria de Salut Mental (CCISM) a Vic, organitzat per l'ASCISAM i amb la col·laboració del COIB, entre d'altres entitats. El tema central d'enguany serà «Salut mental comunitària: Transversalitat i Autonomia»
Arriben les XX Jornades de Psoriasi i artritis psoriàsica el 5 de maig
L'abordatge de la psoriasi i l'artritis psoriàsica des de la perspectiva dels professionals sanitaris i de les persones que la pateixen i els seus familiars, centraran les XX Jornades de Psoriasi i artritis psoriàsica que es faran el proper 5 de maig a les 18h. a la Sala d'Actes del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.
Simposi sobre recerca infermera en ictus a l'Hospital de Vall d'Hebrón
El proper 9 de maig, les infermeres i infermers especialitzats en ictus tenen una cita ineludible a l'Hospital de Vall d'Hebron amb el Simposi «Present and future of Nursing Stroke Research», amb el suport del COIB i l'aval científic de SEDENE.
Quin lideratge ha de desenvolupar una infermera o infermer per a emprendre un projecte en exercici lliure?
La propera sessió el Cicle Emprenent per la salut, que tindrà lloc el 12 de maig, es centrarà en conèixer les característiques de lideratge que cal desenvolupar a l'hora d'emprendre un projecte infermer en exercici lliure. L'aula anirà a càrrec de Sandra Gómez i Isabel Quintana.
Presentació del llibre “Cuentos para reflexionar” de la infermera Esther Vernet
La Biblioteca del COIB organitza el proper 18 de maig la presentació del llibre ‘Cuentos para reflexionar' de la infermera Esther Vernet. Un conte espiritual amb metàfores que conviden a obrir la ment al lector cap a la reflexió.
Últimes novetats sobre les oposicions de l'ICS
En aquest apartat podràs consultar totes les notícies relacionades al procés de convocatòria d'oposicions de l'ICS.
Jornada de Benvinguda a la professió de llevadora i Benvinguda a la residència de llevadora
La Vocalia de llevadores del COIB organitza el proper 11 de maig una jornada amb dos espais de benvinguda: un primer espai per les noves llevadores, on les participants podran conèixer aspectes sobre el futur laboral i intercanviar impressions, i un segon espai on es donarà la benvinguda a les noves residents de l'especialitat d'infermeria obstètrico-ginecològica.
Ja us podeu apuntar a la 1a Jornada d'Infermeria Pediàtrica
La Vocalia d'Infermeria Pediàtrica del Col·legi organitza el proper 18 de maig la 1a Jornada d'Infermeria Pediàtrica en la que es donarà la benvinguda a les infermeres que s'han format en l'especialitat, es presentaran projectes d'investigació dels IIR i es debatrà sobre el TDAH en infants i la infermera a l'escola.
T'expliquem els passos per tramitar el títol de l'especialitat d'infermeria pediàtrica
El Ministeri d'Educació està enviant les cartes on es notifica l'APTE a les persones que van aprovar l'examen de l'especialitat d'infermeria pediàtrica. Et fem un recull dels passos a seguir per a sol·licitar el títol.
Més de 200 professionals es reuniran al COIB per debatre sobre la humanització de les cures intensives
El Col·legi acull els dies 26 i 27 de maig les II Jornadas Nacionales de Humanización de los Cuidados Intensivos en les que més de 200 professionals de la sanitat debatran sobre les últimes tendències i experiències orientades a millorar l'atenció a les UCIs tant per les persones ateses, com per les famílies i professionals que hi treballen.
Saps com obtenir el certificat de correspondència del títol de Diplomatura a Grau?
T'expliquem com fer-ho! Hem elaborat un document en el qual es detalla pas a pas i depenent de cada situació, la manera d'obtenir el certificat.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+