Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
26 novembre 2015
Formació del COIB
 Notícies 
Les infermeres arrenquen el compromís de l'ICS de millorar el procés de la convocatòria d'oposicions
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària (AIFiCC) i l'Asociación de Enfermería Comunitaria (AEC) s'han reunit amb gerència i directius de l'Institut Català de la Salut (ICS) on s'ha pactat el compromís de posar en marxa eines que millorin substancialment com s'està desenvolupant el procés de convocatòria d'oposicions per a diplomats en infermeria i per a infermeres especialistes en obstètrico-ginecològica.
T'expliquem els passos per tramitar el títol de l'especialitat d'infermeria pediàtrica
Et fem un recull dels passos a seguir una vegada el Ministeri d'Educació publiqui els llistats definitius de persones que han superat l'examen de pediatria per la via excepcional.
Publicades les respostes provisionals de l'examen de l'especialitat d'infermeria pediàtrica via excepcional del 22 de novembre i obert el període per presentar al·legacion
El Ministeri d'Educació ha publicat la plantilla provisional de les respostes correctes de la prova de pediatria realitzada el 22 de novembre i fixa el període d'al·legacions del 24 al 26 de novembre de 2015.
El Col·legi ha demanat a El Matí de CatRadio que rectifiqui el títol de l'entrevista a dos infermers per no ajustar-se a la veritat i fer invisible la seva feina innovadora
La informació disponible a la web parla dels metges quan l'entrevista s'ha fet a dos infermers. El Col·legi ha demanat formalment aquesta rectificació davant la negativa inicial de fer-ho per part de l'equip de programa de Catalunya Ràdio.
Publicada la convocatòria específica d'oposicions de l'ICS per a Diplomats/des en infermeria i per a infermers/eres especialistes en obstètrico-ginecològica
L'Institut Català de la Salut ha publicat la convocatòria específica d'oposicions per a places d'infermeres i d'infermers especialistes en obstètrico-ginecològica. El sistema per resoldre el procés de selecció és el de concurs oposició. El període d'inscripció és del 20 de novembre al 9 de desembre ambdós inclosos.
El Ministeri de Sanitat publica la relació provisional d'admesos de les proves de l'EIR
El Ministeri de Sanitat ha publicat la relació d'admesos provisionals de les proves de l'EIR. El període de reclamacions és del dia 19 fins el 28 de novembre inclòs.
Les infermeres de Barcelona compromeses amb l'eradicació de la violència contra les dones
La Comissió de Maltractaments i Salut del COIB ha participat en dos espais televisius en motiu del Dia Internacional de l'eradicació de la violència contra les dones, el 25 de novembre. D'una banda, amb una entrevista a la Xarxa de TV Locals i d'altra, al debat 'BTVMés'. (BTV, 24 de novembre de 2015)
El programa de voluntariat de les Infermeres de Barcelona pren impuls
El COIB disposa d'un programa de voluntariat conceptuat com un espai per treballar amb les persones, sense intenció de suplir o pal·liar problemes socials sinó aportar a la societat i de forma solidària el bagatge professional, ètic i personal de les infermeres.
Reflexió de la Taula per la Infància i l'Adolescència a Catalunya sobre els nens i nenes refugiats
Amb motiu de la celebració del Dia Universal de la Infància des de la Taula per la Infància i l'Adolescència a Catalunya (TIAC), de la qual el COIB en forma part, es fa una reflexió sobre els nens i nenes refugiats.
Claus per emprendre per la salut: Blogging per a infermeres emprenedores
A la propera sessió el Cicle Emprenent per la salut, que es celebrarà el 26 de novembre de 2015, es donaran coneixements bàsics per a iniciar-se en l'àmbit del blogging com a eina per a infermeres emprenedores. L'aula, a càrrec de la periodista i especialista en màrqueting de continguts Mònica Fidelis, revisarà estratègies i eines per a crear, mantenir i promocionar un bloc.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+