Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
3 setembre 2015
OcupaccioMeetingPoint
 Notícies 
La Mesa Electoral proclama 3 candidatures per a les eleccions del COIB 2015
Un cop finalitzat, dins dels terminis estatutàriament establerts, el procediment per proclamar les candidatures a les eleccions de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona del dia 8 d'octubre de 2015, la Mesa Electoral informa que s'ha proclamat 3 candidatures. "Si volem podem", "Infer+meres" i "INFlueix".
La Mesa electoral aprova el calendari per la celebració de les eleccions
Es tracta d'un òrgan autònom previst pels Estatuts Col·legials. Vetlla per al correcte desenvolupament del procés electoral i és l'únic òrgan competent per emetre decisions executives sobre les eleccions durant el període de govern en funcions de la corporació.
Convocatòria d'eleccions a la Junta de Govern del COIB
El ple de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'infermeres i Infermers de Barcelona, en sessió celebrada el dia 25 de juny de 2015, i en compliment del que disposen els articles 53 i 37 dels Estatuts col·legials, ha adoptat l'acord de convocatòria d'eleccions per cobrir la totalitat dels càrrecs de la Junta de Govern fixant la data electoral per al dia 8 d'octubre de 2015.
El COIB demana a Noticias Cuatro una disculpa pública per un vídeo que injuria les infermeres
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona ha adreçat una carta al president de Mediaset España, Alejandro Echevarria, demanant una disculpa formal per part de l'equip de Noticias Cuatro en referencia al vídeo emès en l'informatiu del migdia del passat 19 d'agost en que s'atribuïa un comportament inapropiat a les infermeres d'un quiròfan sense tenir-ne cap evidència. La corporació també demana a Mediaset que es retiri el vídeo de la pàgina web de Cuatro pel seu contingut ofensiu cap a les infermeres.
El Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya endega un estudi per saber el consum de tabac i els coneixements sobre tabaquisme de les futures infermeres de Catalunya
La Comissió de Tabaquisme del Consell impulsa aquest estudi a les 17 Escoles Universitàries d'Infermeria de Catalunya amb l'objectiu d'analitzar la prevalença de consum de tabac entre els estudiants de grau d'infermeria de Catalunya alhora que pretén establir els coneixements adquirits en tabaquisme i les intervencions per deixar de fumar de les futures infermeres; un col·lectiu que és i serà clau en la prevenció del tabaquisme.
Ja pots inscriure't als primers cursos del programa de formació
El COIB t'ofereix un programa de formació extens, amb més de 90 cursos, organitzats per àrees de coneixement i àrees comuns com són les competències transversals o Cuidar-se per cuidar. Destaquen també les propostes de cursos que s'adapten al nou paradigma laboral i que ajudaran a les infermeres a adquirir noves habilitats com els relacionats amb l'emprenedoria o l'ús de les eines TIC i xarxes socials.
Nou tutorial del Servei de Biblioteca i Documentació Infermera
El tutorial ajuda, entre d'altres coses, a conèixer millor com realitzar una sol·licitud de préstec d'un document, a accedir a llibres electrònics o a navegar dins la webteca, la base documental de la Biblioteca. Al mateix temps, informa de la resta de serveis que ofereix la Biblioteca, més enllà d'una cerca documental, i del seu horari d'atenció al públic.
Al néixer, som prou vells per a morir? Eines per entendre la vida, la mort, l'amor i el dolor
La pròxima aula d'actualització de coneixement i pràctica infermera en l'àmbit pediàtric, que tindrà lloc el proper 17 de setembre, girarà al voltant de les emocions, les adversitats, els sentiments i les actituds que es desprenen de la mort d'una persona estimada. Els professionals de la salut són persones que estimen, pateixen i senten dolor. Que els pot ajudar a tots plegats?
Entrevista al president del COIB, Albert Tort Sisó, a Gaceta Médica
Tort assenyala a l'entrevista que des del COIB no es promou ni es promourà l'exportació d'infermeres a l'estranger ja que "el capital del coneixement el tenim aquí, són professionals molt ben preparats". Per a Tort, les xifres demostren que aquí d'infermeres no en sobren i que caldrien 25.000 professionals per arribar a la ràtio europea de 8,4 infermeres per habitant. (Gaceta Médica 31 d'agost de 2015)
El COIB posa a disposició el ‘Decàleg d'actuació per a la visibilitat infermera' que recull el perquè i com la corporació treballa per a la visibilitat infermera
El Col·legi ha posat a disposició del col·lectiu professional i de la ciutadania el seu "Decàleg d'actuació per a la visibilitat infermera". Un document que recull en 10 punts quins són i han estat aquest últims quatre anys els criteris d'actuació de la corporació davant un dels eixos estratègics bàsics de la professió infermera: Posar en valor els arguments i característiques de la pròpia disciplina per fer del tenir cura una autèntica revolució, capacitar la persona per prendre les seves pròpies decisions i convidar al sistema a preocupar-se tant de salut com de la malaltia .
Xerrada: "Situació dels estudis de la professió infermera"
La delegació comarcal del COIB a l'Anoia organitza, el proper 22 de setembre de 2015, una xerrada a Igualada amb l'objectiu d'informar sobre la situació acadèmica actual de la professió infermera. La xerrada anirà a càrrec de la responsable d'atenció col·legial del COIB, Isabel Quintana.
Jornada d'esterilització 2015: Aquí i ara! Realitat i possibilitats
El 2 d'octubre es farà al COIB la Jornada d'esterilització 2015. Un esdeveniment que dóna continuitat a la jornada que durant anys va organitzar l'ACI. Amb l'objectiu d'ampliar i actualitzar coneixements i debatre sobre la formació i el perfil dels professionals en els serveis d'esterilització, la jornada premiarà les comunicacions i pòsters que es presentin.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+