Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
5 maig 2015
Formació del COIB
 Notícies 
Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària del COIB 2015
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona convoca a totes les col·legiades i col·legiats a assistir el 20 de maig de 2015 a l'Assemblea General Extraordinària, que tindrà lloc a la sala d'actes del COIB (c/ Pujades, 350. Tercera planta).
Dia Internacional de la Llevadora: per un futur millor
La vocalia de Llevadores del COIB s'adhereix a lema proposat per la Confederació Internacional de Llevadores (ICM) aquest 2015 i fa una crida a totes les llevadores de Barcelona a participar en la campanya per posar en valor el paper d'aquestes professionals com a peces clau per millorar la salut materna-infantil i per a convertir la dotació de llevadores en una prioritat política.
La infermera a l'escola: un històrica aportació i reivindicació
Tot i que existeix un consens general en que el centre educatiu és el lloc on es manifesten més precoçment els problemes de salut, aquests darrers dies sembla pertinent recordar l'aportació que fan les infermeres en l'àmbit de la salut escolar.
Es preveu que el BOE que confirmarà l'equivalència de la diplomatura d'infermeria al nivell de grau es publiqui abans de juny
La jornada tècnica "De la Diplomatura al Grau en Infermeria i desenvolupament professional", organitzada pel COIB en col·laboració amb l'Associació de Directores d'Escola d'Infermeria de Catalunya (ADEIC), ha servit per clarificar molts dubtes de les infermeres i infermers que es plantegen si caldrà demanar el certificat d'equivalència al grau o que pensen en realitzar un programa de doctorat.
El COIB organitza activitats a les comarques de Barcelona en motiu del Dia Internacional de la Infermera
Amb l'objectiu d'apropar la celebració del Dia Internacional de la Infermera a totes les col·legiades i col·legiats del territori de Barcelona, el COIB ha preparat diferents actes a les delegacions comarcals i que inclouen des de jornades tècniques a activitats lúdiques.
Lesions anals intraepitelials produïdes per VPH
Les lesions anals intraepitelials centren la xerrada del 10 de juny dins del Cicle d'Actualització per a Llevadores. La lesió anal intraepitelial és una entitat poc coneguda la prevalència del qual a la dona encara es desconeix i no existeixen, actualment, recomanacions pel seu cribratge.
Nanopartícules i salut laboral: un risc emergent
La nanotecnologia i l'aparició dels nanomaterials als centres de treball s'estan considerant com a riscos emergents i de preocupació en el terreny de la salut laboral. Aquesta qüestió central la píndola d'actualització i debat en l'entorn de la salut laboral del pròxim dia 7 de maig a les 18h.
VI Espai Trobada de Salut Mental. Estigma i exclusió en Salut Mental: Canviem la mirada.
La Vocalia de Salut Mental del COIB organitza el proper dia 8 de juny de 2015 el VI Espai de Trobada amb el lema "Estigma i exclusió en Salut Mental: Canviem la mirada". En aquest VI Espai de Trobada, es pretén parlar de l'estigma i l'exclusió en Salut Mental, que encara estan molt presents en la societat contemporània.
Coneix els recursos i eines que ofereixen les entitats i associacions pediàtriques
En la propera aula d'actualització de coneixement i pràctica infermera en l'àmbit pediàtric donarem a conèixer els recursos i eines professionals que ofereixen les entitats i associacions pediàtriques del nostre entorn. Explicarem els grups de treball i les línies en les que treballen les societats assistents i afavorirem els contactes professionals i l'intercanvi d'idees. La sessió tindrà lloc el proper 21 de maig al COIB.
Màrqueting per a infermeres emprenedores
La propera aula del cicle Emprenent per la salut es divideix en dues sessions, els dies 14 i 28 de maig. En aquestes sessions coneixerem les variables més importants a tenir en compte a l'hora de desenvolupar el pla de màrqueting d'un petit negoci i aprendrem a implementar-lo.
Desgravació de la quota col·legial a la declaració de la renda 2014
Si ets col·legiada o col·legiat del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona pots desgravar de la teva declaració de la renda la quota anual de la corporació, tal i com contempla la llei.
El COIB posa a disposició la Guia per realitzar la prova objectiva de l'especialitat d'infermeria pediàtrica per via excepcional
Es tracta d'un document informatiu d'utilitat per aquelles infermeres que van presentar fa quatre anys la sol·licitud a l'accés excepcional i que podran fer l'examen d'avaluació, previsiblement, a la tardor de 2015. El document inclou informació pràctica sobre aquest examen, bibliografia recomanada i consells generals.
Assessorament i realització de la Declaració de la Renda 2014 al COIB
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona ofereix, a través de COIB Serveis Jurídics i Comptables, des del 21 d'abril fins el proper 30 de juny, la possibilitat que totes les col·legiades i els seus familiars es puguin assessorar i fer la Declaració de la Renda 2014 a preus econòmics.
Assisteix al Health 2.0 Europe, amb un 30% de descompte
Entre els propers 18 i 20 de maig se celebra a Barcelona Health 2.0 Europe, una de les principals trobades mundials en matèria de Salut Digital. Les infermeres col·legiades poden gaudir d'un 30% de descompte.
El COIB alerta de l'efecte que els concursos de mobilitat voluntària de l'ICS poden tenir sobre l'atenció a les persones a l'atenció primària i dels hospitals
El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona alerta de l'efecte que els concursos de mobilitat de l'ICS poden tenir sobre l'atenció a les persones a l'atenció primària i als hospitals ja que es pot perdre l'expertesa professional que durant anys les infermeres han desenvolupat en ambdós àmbits d'atenció.
Ajuda'ns a actualitzar les teves dades col·legials!
És moment de revisar i actualitzar les dades col·legials que consten en l'arxiu del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona a fi de complir amb la Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'ordenació de les professions sanitàries, i amb Decret 256/2013, de 26 de novembre, pel qual es crea el Registre de professionals sanitaris de Catalunya. És per això que des del COIB es demana la vostra col·laboració per poder dur a terme aquesta actualització.
Busquen infermeres de salut mental per avaluar l'estat de la recerca en aquest àmbit
La Vocalia d'Infermeria de Salut Mental del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha posat en marxa l'estudi amb el títol “La formació, docència i recerca en les infermeres de Salut Mental: Anàlisi i diagnòstic de situació a Catalunya”. La iniciativa està emmarcada en el Programa de Recerca del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya i també hi participen els Col·legis Oficials d'infermeres i Infermers de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+