Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
30 juliol 2014
Prescriu Infermera virtual
 Notícies 
El COIB s’adhereix al posicionament que adverteix sobre el risc d’instrusisme de la doula
El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona s’ha adherit al posicionament elaborat per l’Associació Catalana de Llevadores i per la Federación de Asociaciones de Matronas de España (FAME) que adverteix sobre el risc d’instrusisme per part del col·lectiu de les doules, que no està regulat competencialment.
El COIB torna a reclamar la retirada de l’avantprojecte de llei de l’avortament per vulnerar el codi ètic
El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha tornat a demanar la retirada de l'avanprojecte de la Llei Orgànica per a la Protecció de la Vida del Concebut i els Drets de la Dona Embarassada, impulsada pel Govern central, per vulnerar el Codi d’Ètica de les Infermeres i Infermers de Catalunya.
La Infermera virtual ajuda a tenir cura de la teva salut
Vols sentir-te bé i afrontar l'estiu amb salut? Descobreix Infermera virtual, un portal de promoció i educació per a la salut del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona en el que podràs trobar consells, informació i trucs cuidar de tu i dels teus. Revista AMA Seguros, juliol de 2014.
Córrer encara que sigui poc
Córrer únicament cinc minuts al dia, encara que sigui a baixa velocitat, redueix significativament el risc de mort per malaltia cardiovascular. Ho sosté el Col·legi Americà de Cardiologia en un estudi publicat ahir en la seva revista científica, en què també queden clars els beneificis de la pràctica ocasional d'aquest esport. El Punt/AVUI, 29 de juliol de 2014.
El COIB confirma el seu compromís per combatre l'intrusisme
L’intrusisme en infermeria és avui una realitat palpable. Per això la comissió deontològica del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha elaborat un document on defineix el que representa una pràctica intrusiva i on explica els mecanismes que el Col·legi té per fer front a aquest tipus de situacions.
Resolució provisional dels projectes admesos a la convocatòria a les Ajudes a la Recerca del COIB 2014
L'Àrea de Recerca del Col·legi publica el llistat provisional de projectes admesos i exclosos per avaluació a la convocatòria d'ajudes de projectes de recerca.
Crida oberta del Fòrum infermer del Mediterrani a totes les forces representatives de la Infermeria per la gestió clínica
La capacitat gestora de la professió infermera, dins del context clínic-assistencial, està sent qüestionada reiteradament per instàncies representatives de la professió mèdica, tant de l'àmbit col·legial com sindical i associatiu. Així, les tres societats científiques que agrupen metges de Família s'acaben d'unir a l'Organització Mèdica Col·legial (OMC) i la Confederació Estatal de Sindicats Mèdics (CESM) anunciant la seva intenció de tancar la porta a que les infermeres i els infermers tinguin opció a dirigir les unitats de gestió clínica (UGC), en aquest cas, en Atenció Primària.
Busquem testimonis sobre la qualitat laboral de les infermeres
Ajuda a recollir dades a una infermera investigadora. L'estudi "Qualitat de vida laboral de les infermeres: Diagnòstic de situació i propostes de millora" és part de la tesi doctoral d'una infermera de Barcelona, que necessita recollir dades entre les professionals. Es tracta que entre tots l'ajudem.
La Setmana Natural al COIB, del 17 al 20 de novembre
Vols conèixer l’ús de les teràpies naturals? Compartir experiències amb d’altres infermeres i infermers en un espai eminentment naturista? La segona edició de la Setmana Natural arriba al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona del 17 al 20 de novembre. Apunta’t-ho a l’agenda!
Horari d’atenció al públic a l’estiu
El COIB, entre el 15 de juliol i el 31 d’agost romandrà obert de 8 a 15 hores en horari d’atenció públic. La seu del Col·legi (c/ Pujades, 350, de Barcelona) estarà oberta perquè feu les vostres gestions, consultes i tot el que necessiteu.
Els col·legis d'infermeres de l'arc mediterrani, amb la Infermera virtual
Els diversos col·legis d'infermeres i infermers de l'arc mediterrani han conegut directament totes les possibilitats que ofereix la Infermera virtual, el portal de promoció i educació per a la salut del COIB, obert a totes les infermeres i també als ciutadans per tenir cura de la pròpia salut. Però quina és la seva impressió?
Oberta la inscripció al Màster en Infermeria Escolar
Ja està oberta la inscripció al Màster en Infermeria Escolar de l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona, que s’iniciarà el proper 7 de novembre i finalitzarà el 13 de desembre de 2015. Les col·legiades del COIB tenen un preu especial sobre la matrícula
Màster en e-Health: tecnologies de la informació i gestió sanitària
La Salle Campus Barcelona de la Universitat Ramon Llull ofereix una nova edició del Màster en e-health: tecnologies de la informació i gestió sanitària, Les col·legiades i els col·legiats del COIB tenen un 15% de descompte en el preu de la matrícula i també es posa a disposició dues beques amb un 50% de descompte.
Descarrega't el joc infantil de les activitats de la vida diària amb Infermera virtual
La Infermera virtual ha creat el joc infantil de les activitats de la vida diària, dirigit perquè els més petits de la casa treballin els hàbits de vida saludable tot jugant. Aprofita aquest estiu per divertint-te fent salut!
V Espai Trobada de Salut Mental. El temps... El vols veure passar o el vols viure?
Ja s'han obert les inscripcions per assistir al proper V Espai Trobada de Salut Mental que el proper 24 de novembre organitza la Vocalia de Salut Mental, amb el lema 'El temps... El vols veure passar o el vols viure?' L'objectiu d'aquesta sessió, que s'iniciarà a les 15 hores, és analitzar la gestió del temps i l'ús que en fem en la nostra vida personal i laboral.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona