Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
14 octubre 2015
Formació del COIB
 Notícies 
La candidatura INFlueix guanya les eleccions del COIB
L'Infermer Albert Tort Sisó renova com a president de la corporació per quatre anys més. La candidatura INFlueix, encapçalada per l'infermer i actual president del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) Albert Tort, ha guanyat les eleccions a la Junta de Govern del COIB, que s'han celebrat aquest 8 d'octubre de 2015. INFlueix ha obtingut 899 vots dels dels 2.273 vots emesos en aquests comicis.
El resultat dels comicis al Col·legi, als mitjans
Diversos mitjans es fan ressò dels resultats dels comicis al Col·legi en els que es va proclamar guanyadora la candidatura encapçalada per Albert Tort. (El PuntAvui, 10 d'octubre de 2015)
El Col·legi obre un registre de professionals sanitaris voluntaris per ajudar a la xarxa de ciutats-refugi
Està adreçat a infermeres i infermers i a tots el personal sanitari de Catalunya que desitgin apuntar-se com a voluntaris per a les necessitats que puguin aparèixer en l'atenció als refugiats que arribin al país. Aquest registre canalitzarà la voluntarietat dels professionals sanitaris a Catalunya i es posarà a disposició de les autoritats pertinents.
Contribueix amb els teus kilòmetres a construir una escola d'infermeres al Camerun
A partir d'avui i fins el proper 13 de novembre els usuaris de la plataforma IWOPI podran convertir els kilòmetres que caminin, corrin, nedin o facin en bicicleta en diner per a que la ONG Insolàfrica pugui ampliar les instal·lacions de l'escola d'infermeria que gestiona al Camerun.
La bibliografia de preparació de la prova objectiva per a l'accés al títol d'infermeria especialista en pediatria per la via excepcional ja està disponible a la Biblioteca del COIB
Les col·legiades i col·legiats que estiguin preparant la prova, que es farà els dies 24 i 25 d'octubre i 22 de novembre a Madrid, ja poden consultar la bibliografia de preparació que inclou el 9 volums del temari Fuden i el Llibre -Test de competències per a aquest examen.
Torna la Setmana Gran, del 19 al 23 d'octubre
Torna la Setmana Gran, organitzada pel Grup 65. Una setmana plena d'activitats en la que s'oferiran tallers gratuïts a les persones grans i els seus cuidadors per promoure la seva salut i un envelliment actiu. La cloenda de la Setmana Gran coincidirà amb la inauguració del curs del grup i anirà a càrrec del meteoròleg de TV3, Dani Ramírez, dijous 22.
Aula de de Coneixement i Pràctica Infermera en teràpies naturals: Cuidador, cuida't
El pròxim 22 d'octubre, a les 17h, es durà a terme una aula amb la infermera Maruchi Díaz en el que s'aprofundirà en com aprendre a cuidar-se per a millorar el rendiment de tot allò que fem com a professionals.
Arriba la 1º Jornada TIC d'Infermeria Familiar i Comunitària
El Tecnocampus de Mataró acollirà el 15 d'Octubre, aquesta jornada que pretén conscienciar el col·lectiu de la necessitat d'emprar les noves tecnologies i esdevenir un referent en el seu ús. Organitzat pel Grup TIC de l'Aificc, es faran diverses taules de debat, tallers i es presentaran e-pòsters.
Presentació del llibre 'Cuentoterapia: El cuento como método de terapia'
El 20 d'octubre a les 18:30 hores, a la Biblioteca del COIB, es presentarà aquest llibre de la infermera, psicoterapeuta en Anàlisi Transaccional i escriptora Carmina Vallverdú del Olmo. A la presentació s'introduirà la importància de l'inconscient i de les metàfores terapèutiques com a eina de sanació d'emocions.
Grup 65: Inauguració del curs 2015-2016
El Grup 65 inaugura, el 22 d'octubre, el curs 2015-2016 amb un acte de benvinguda i presentació de les activitats, tallers i cursos preparats pel curs que comença. A la inauguració comptaran amb la presència del meteoròleg de TV3 Dani Ramírez, que explicarà la relació entre la qualitat de l'aire, la metereologia i la salut.
Jornada Catalana d'Infermeria del Treball, cita inel·ludible per a les Infermeres del Treball i Salut Laboral
Arriba el 6 de novembre una de les jornades de formació i desenvolupament clau per pels professionals de la infermeria del treball. L'Associació Catalana d'Infermeria del Treball i Salut Laboral, el COIB i la Federación Española de Enfermería del Trabajo organitzen la trobada en la que s'abordaran múltiples qüestions d'actualitat.
La XXV Diada de la Societat Catalana de Salut Laboral abordarà la Salut Mental
La Diada, de la qual el Col·legi n'és col·laborador, tindrà lloc el 19 de novembre de 2015 a l'Espai Pujades 350. La SCSL es planteja aquesta jornada amb un enfoc ‘eminentment pràctic basat en compartir experiències'.
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+