Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
20 agost 2014
Prescriu Infermera virtual
 Notícies 
Amor als avis
En aquesta columna d'opinió Anna Carreras parteix de la figura de la seva àvia Mercè per homenatjar tots els avis i àvies vitalistes i que suposen "un tresor" per als néts i també la resta de persones grans. "Els necessitem com l'oxigen que respirem: són vida viscuda i connexió amb el futur", assegura. I afegeix, "amb la mateixa avidesa amb què esperem el lleure, hauríem d'anhelar el contacte amb la gent gran. Perquè gran no vol dir vell, inservible i dammós. Gran vol dir savi, bonhomiós i fort". El Punt/AVUI, 19 d'agost de 2014
Resolem dubtes tècnics i legals per emprendre
L'Àrea d'Exercici Lliure organitza el proper 18 de setembre una sessió per resoldre dubtes tècnics i legals a l'hora d'emprendre com a infermera. L'objectiu d'aquest acte, que s'emmarca en el cicle Emprenent per la salut, és atendre els dubtes d'aquelles infermeres que ja treballen per compte propi i la d'aquelles que estan interessades.
Ets infermera i utilitzes les teràpies naturals? Ajuda a difondre’n la seva evidència a la Setmana Natural
Ets infermera i habitualment fas ús d’alguna teràpia natural en les teves cures? La Setmana Natural del COIB, que del 17 al 20 de novembre organitza la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries, dedica enguany una tarda a crear l'Espai Natural de l'Evidència, perquè totes les infermeres i infermers mostrin les seves comunicacions i pòsters sobre l'ús d'alguna teràpia.
VI Jornada de Llevadores del COIB. Per a una assistència materno-infantil d’excel·lència
Una jornada organitzada per la Vocalia de Llevadores del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona per debatre i conèixer novetats i experiències al voltant de l’atenció a la salut materno-infantil. Ja podeu consultar el programa de la jornada, que tindrà lloc el proper 2 d'octubre al COIB. Ja us podeu apuntar a aquest esdeveniment!
Informació per a professionals de la salut sobre el brot d'ebola
Des del COIB posem a disposició la informació que fins el moment el Ministeri de Sanitat i l’Agència de Salut Pública ha publicat dirigida als professionals de la salut sobre el brot de febre hemorràgica pel virus de l’ebola, amb consells per als viatgers i procediments d’actuació, després que s’hagi declarat l’emergència internacional.
Curs de formació online per preparar l'accés a la via d'Infermera Interna Resident
Acabes d'acabar la carrera? Vols especialitzar-te? L'accés a l'especialitat per la via d'Infermera Interna Resident és una via per accedir a aquesta especialització treballant en el marc d'un servei i atenent casos reals. Per ser col·legiada tens un 30% de descompte en el preu de la matrícula que el Col·legi t'ofereix a través d'AulaDAE. Tens temps d'apuntar-te fins el 15 de setembre.
Dóna un gir a la teva carrera professional amb Occup@cc!ó
Necessites fer un canvi a la teva trajectòria professional? Necessites trobar feina i tenir les eines necessàries per fer-ho possible? Apunta't als tallers del programa Occup@cc!ó que s'inicien el proper mes de setembre i aprèn a gestionar el teu perfil de Linkedin, fer un currículum atractiu i traçar un bon pla i acomplir-ho. Ja estan obertes les inscripcions!
4a edició del Màster en Infermeria i Medicina Naturista
Vols formar-te en teràpies naturals? Ja estan obertes les inscripcions per apuntar-te al Màster en Medicina i Infermeria Naturista impulsat pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El màster, que s'ofereix a través de la Universitat de Barcelona, s'inicia el proper 28 de novembre i té una durada de dos anys.
Promoció i educació de la salut a l'entorn laboral: Vacunes en l’entorn laboral
La Vocalia d'Infermeria del Treball i Salut Laboral del COIB ofereix el proper 18 de setembre una nova píndola d'actualització i debat sobre les vacunes en l'entorn laboral. La sessió, que és gratuïta, s'iniciarà a les 18 hores a la seu del COIB.
La teràpia expressiva del riure com a via de cura
Ja s'han obert les inscripcions per assistir a l'aula de coneixement i pràctica infermera sobre la teràpia expressiva del riure com a via de cura que organitza la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries. Aquesta aula, que anirà a càrrec d'Enrique Aguilar, tindrà lloc el proper 18 de setembre a les 17 hores a la seu del COIB.
El COIB confirma el seu compromís per combatre l'intrusisme
L’intrusisme en infermeria és avui una realitat palpable. Per això la comissió deontològica del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha elaborat un document on defineix el que representa una pràctica intrusiva i on explica els mecanismes que el Col·legi té per fer front a aquest tipus de situacions.
Resolució provisional dels projectes admesos a la convocatòria a les Ajudes a la Recerca del COIB 2014
L'Àrea de Recerca del Col·legi publica el llistat provisional de projectes admesos i exclosos per avaluació a la convocatòria d'ajudes de projectes de recerca.
V Espai Trobada de Salut Mental. El temps... El vols veure passar o el vols viure?
Ja s'han obert les inscripcions per assistir al proper V Espai Trobada de Salut Mental que el proper 24 de novembre organitza la Vocalia de Salut Mental, amb el lema 'El temps... El vols veure passar o el vols viure?' L'objectiu d'aquesta sessió, que s'iniciarà a les 15 hores, és analitzar la gestió del temps i l'ús que en fem en la nostra vida personal i laboral.
Busquem testimonis sobre la qualitat laboral de les infermeres
Ajuda a recollir dades a una infermera investigadora. L'estudi "Qualitat de vida laboral de les infermeres: Diagnòstic de situació i propostes de millora" és part de la tesi doctoral d'una infermera de Barcelona, que necessita recollir dades entre les professionals. Es tracta que entre tots l'ajudem.
Horari d’atenció al públic a l’estiu
El COIB, entre el 15 de juliol i el 31 d’agost romandrà obert de 8 a 15 hores en horari d’atenció públic. La seu del Col·legi (c/ Pujades, 350, de Barcelona) estarà oberta perquè feu les vostres gestions, consultes i tot el que necessiteu.
Oberta la inscripció al Màster en Infermeria Escolar
Ja està oberta la inscripció al Màster en Infermeria Escolar de l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona, que s’iniciarà el proper 7 de novembre i finalitzarà el 13 de desembre de 2015. Les col·legiades del COIB tenen un preu especial sobre la matrícula
Màster en e-Health: tecnologies de la informació i gestió sanitària
La Salle Campus Barcelona de la Universitat Ramon Llull ofereix una nova edició del Màster en e-health: tecnologies de la informació i gestió sanitària, Les col·legiades i els col·legiats del COIB tenen un 15% de descompte en el preu de la matrícula i també es posa a disposició dues beques amb un 50% de descompte.
Descarrega't el joc infantil de les activitats de la vida diària amb Infermera virtual
La Infermera virtual ha creat el joc infantil de les activitats de la vida diària, dirigit perquè els més petits de la casa treballin els hàbits de vida saludable tot jugant. Aprofita aquest estiu per divertint-te fent salut!
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona