FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

El 28, 29 i 30 de novembre se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona l'Acadèmia d'Hivern Internacional: Paraules i Envelliment' amb l'objectiu de generar un espai de trobada entre les diferents disciplines professionals vinculades als serveis de cura i salut destinats a les persones grans i aprofundir en qüestions específiques relatives a l'ús de les narratives en la millora dels serveis de salut i de cura. Una formació gratuïta que forma part del cicle formatiu del projecte europeu CCentre, amb el qual el COIB està col·laborant.

Obertes les inscripcions a l’Acadèmia d'Hivern Internacional del projecte CCentre

L’Acadèmia d’Hivern Internacional pretén ser un espai de trobada entre experts de tota Europa, professionals de les distintes disciplines que adreçades en les primeres fases de la formació i altres projectes i iniciatives europees d’èxit. Pel que fa al contingut, es presentarà la primera versió del producte educatiu basat en narratives desenvolupat pel projecte CCentre i es profunditzarà aspectes més específics de les narratives vinculades a l’àmbit de la salut.

L'esdeveniment té places limitades i està obert a tothom. Les persones que van participar en les activitats del projecte durant l'any 2018 tenen prioritat a l’hora d’inscriure’s.

Obertes les inscripcions a l’Acadèmia d'Hivern Internacional del projecte CCentre

Més informació i inscripcions