FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Matrícula oberta al nou Màster presencial de la Universitat de Barcelona (UB) que compta amb la col·laboració del COIB, responsable del disseny, l’organització i la impartició del contingut. El màster, que començarà el 9 de novembre, està dirigit per Ana Belén Fernández Cervilla, infermera i doctora en Ciències Infermeres per la Universitat de Barcelona, i té una durada de dos anys i 60 crèdits.

La Universitat de Barcelona llança el Màster «Intervencions autònomes complementàries en les cures infermeres»

Amb aquest màster, la UB incorpora a la seva oferta formativa el màster més complert per a adquirir la formació necessària per exercir com a infermera naturista i els coneixements que permetin incorporar el criteri naturista a les competències personals; ampliar el ventall de possibilitats preventives, diagnòstiques i terapèutiques, en tots els àmbits de l'atenció infermera i aprofundir l'estudi i la investigació de la infermeria naturista. 


El màster, orientat al 100% a infermeres i infermers, compta amb la doble garantia de la Universitat de Barcelona, una de les universitats catalanes amb millor reputació mundial en el QS World University Ranking 2018, i del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers, amb més de 25 anys de lideratge impulsant  i col·laborant amb diferents iniciatives que ajudin, d'una banda, al desenvolupament professional i disciplinar de la infermeria i, de l'altra, a que els seus professionals donin la resposta més adient a través de la seva practica professional.

El màster Intervencions Autònomes Complementàries en les Cures Infermeres tindrà una durada de dos anys, iniciant-se a data 9 de novembre del 2018.

La preinscripció es pot tramitar a la web de l'UB a partir de l’1 de juny i fins el 17 de setembre de 2018.

Les classes del màster es duran a terme a la seu del COIB.

Els mòduls que s’inclouen en aquesta formació superior són: coneixements introductoris d’altres teràpies, alimentació saludable, drenatge limfàtic i massatge, estímuls naturals, Fitoteràpia i Aromateràpia, historia i bases teòriques, Mindfulness, Sofrologia i Ho'oponopono, recerca, Reflexoteràpia podal i Tècnica metamòrfica, Teràpies energètiques: Reiki i Teràpia Floral i el Treball Fi de Màster.

El màster neix sota la  direcció d’Ana Belén Fernández Cervilla, infermera i doctora en Ciències Infermeres per la Universitat de Barcelona, màster en Lideratge i Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en Medicina i Infermeria Naturista (UB/UAB). Fernández és des del 2010 professora col·laboradora de l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona, impartint docència sobre instruments complementaris de les cures infermeres i estades clíniques al Grau d’Infermeria de la Universitat de Barcelona.