FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

Més de 200 persones han passat per la 2a Jornada Natural de Tardor, realitzada al COIB el passat 18 de novembre. Amb un enfocament orientat a persones que estan passant per un procés oncològic, l'edició d'enguany ha reunit a infermeres i infermers, cuidadors i persones interesades en les teràpies naturals i complementàries.

La 2a Jornada Natural de Tardor atrau més de 200 persones

Conferències, tallers, espais d'intercanvi i experiencials han atret més de 200 persones, la majoria infermeres i infermers, a la 2a Jornada Natural de Tardor organitzada per la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries del COIB.

La jornada, celebrada el 18 de novembre, ha estat especialment orientada a l'acompanyament i suport de persones que es troben en un procés oncològic.

La jornada va arrancar amb la benvinguda del president del COIB, Albert Tort, que va destacar la ferma aposta del COIB per les Teràpies Naturals i Complementàries per dos motiu, "perquè estem convençuts que ofereix beneficis a les persones que atenem per què tenim la certesa que, com a infermeres, aquest àmbit de coneixement representa un espai per al nostre creixement professional i personal". Tort va compartir que la voluntat del COIB és "sempre incentivar que es trobi l’evidència necessària, que es discuteixi en els espais apropiats i que s’assoleixin consensos".

La Jornada Natural de Tardor va oferir una conferència sobre la infermeria integrativa, amb Carolina Rebato i Yolanda San Miguel; un mercat d'intercanvi; una mostra d'AeroYoga amb la infermera Arantxa Martínez; una taula rodona amb diferents mirades infermeres en procés oncològic i en la que hi han participat Josep Climent, Montse López, Rosa Mº Ròdenas, Magdalena Ciendones i Jaume Güell, tots ells infermeres i infermers que estan desenvolupant projectes d'aplicació de teràpies naturals i complementàries des de l'exercici lliure i des de diferents institucions de salut. La jornada va tenir com a cloenda un taller de risoteràpia a càrrec de la infermera i pallassa, Marta Baigés.

Pots veure l'àlbum de fotos de la 2a Jornada Natural de Tardor