FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
19 de maig de 2017

El col·legi acull l’exposició de 50 portades originals dels números inicials de la Revista Rol de Enfermería a la primera planta del COIB del 24 de maig al 30 de juny aprofitant el marc del Congrés Internacional d'Infermeria que se celebra en els propers dies a Barcelona.

S’exposen per primera vegada les portades originals de la Revista Rol de Enfermería al COIB

Es tracta d’una iniciativa sorgida de la pròpia editorial i que s’exposa per primera vegada al COIB. La revista Rol ha significat per a les infermeres un punt d’arrencada i de continuïtat per la defensa del treball autònom de la professió, és a dir el seu Rol. L’obra exposada, en olis originals, és del pintor Leopoldo Agis, que no ha estat reconegut fins ara per les seves portades.

S’exposaran més de mig centenar d’obres originals dels molts que es custodien en el recent creat Fondo de Arte Rol, propietat de la mateixa editorial. A l'exposició s'hi podrà veure il·lustracions impactants, plenes de simbolisme i un punt de surrealisme que plasmen la particular visió del pintor d’entendre i representar la professió convergint estils molt pròxims a les avantguardes europees de principis del segle XX.