FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
12 de setembre de 2018

    La trobada d’innovacions en el sector de la salut digital dirigida a usuaris, professionals, innovadors i empreses del sector HEALTHIO torna a Barcelona del 16 al 18 d’octubre. El COIB hi participarà presentant Infermera virtual i altres iniciatives en matèria de TICS i salut que han dut a terme el grup ITCOIB i l'IDIC.

    Entrada gratuïta per a les infermeres de Barcelona a la fira de salut digital Healthio

    Durant tres dies, a la Fira de Barcelona, els assistents podran conèixer, provar i experimentar les innovacions que es troben a l'avantguarda de la sanitat a través de diverses activitats, jornades i àgores.

    La plataforma de promoció i educació per a la salut Infermera virtual participarà en els itineraris i àgores – espais per descobrir les innovacions en salut que presenten les empreses i les institucions i visites guiades cada 15 minuts – sobre salut i benestar, medicina del futur i personalitzada i malalties cròniques i envelliment.

    Un cop més, les infermeres i els infermers de Barcelona interessats a assistir-hi es poden posar en contacte amb el COIB i rebran un codi per inscriure’s de forma gratuïta.

    Consulta el programa i inscriu-te