30 de juliol de 2018

Finalitza el període de consulta pública sobre el text de l'Acord de les actuacions infermeres en l'atenció a urgències i emergències prehospitalàries

El formulari ha estat obert durant un període de set dies i s’han recollit un total de 107 participacions que seran considerades pel grup redactor de la proposta d’Acord. D’aquesta manera es tanca la fase de consens amb les infermeres i els infermers de Barcelona, que han pogut revisar al detall i mostrar el seu acord o desacord amb cadascun dels articles proposats de l'Acord del Consell de Col·legis d’infermeres i infermers de Catalunya (CCIIC) pel qual s’estableixen directrius per a l’exercici de les actuacions infermeres en l’àmbit de l’atenció a les urgències i emergències prehospitalàries.

0 Comentaris

El COIB posa en marxa una enquesta per conèixer la realitat de les infermeres pediàtriques

La Vocalia d’Infermeria Pediàtrica del COIB ha endegat una enquesta amb el propòsit de conèixer l'estat de situació de les infermeres pediàtriques a la demarcació de Barcelona i conèixer el seu perfil i quins són els seus interessos. Els resultats es presentaran a la 4a Jornada d’Infermeria pediàtrica que es realitzarà al COIB el 2019.

0 Comentaris
23 de juliol de 2018

S'obre un període de consulta pública sobre el text de l'Acord de les actuacions infermeres en l'atenció a urgències i emergències prehospitalàries

Amb l’objectiu de facilitar al màxim la participació d’infermeres i infermers de la corporació que no van poder acudir a la jornada de consens celebrada al COIB, s’ha habilitat un formulari que inclou el text íntegre de la proposta d'Acord del Consell de Col·legis d’infermeres i infermers de Catalunya (CCIIC) on els professionals que així ho desitgin poden mostrar el seu acord o desacord amb cadascun dels punts. Els resultats de l’enquesta, que restarà activa durant set dies, fins el 29 de juliol, seran considerats pel grup redactor de la proposta d’Acord.

0 Comentaris

Les infermeres de Barcelona consensuen les directrius de les actuacions infermeres en l’atenció a urgències i emergències prehospitalàries

El COIB ha acollit la jornada de consens al voltant de l’acord del Consell de Col·legis d’infermeres i infermers de Catalunya (CCIIC) pel qual s’estableixen directrius per a l’exercici de les actuacions infermeres en l’àmbit de l’atenció a les urgències i emergències prehospitalàries. Aquest és un pas indispensable en el procés d’autoregulació d’aquest àmbit. El text acordat es sotmetrà d’aquí a uns dies a informació pública que permetrà fer aportacions a les infermeres i infermers que no hagin pogut assistir a la jornada d’avui.

0 Comentaris
19 de juliol de 2018

El Col·legi supera amb èxit les revisions de la certificació del seu Sistema de gestió de la qualitat

El COIB ha superat sense cap incidència la revisió de les certificacions de la ISO 9001:2015, la norma sobre gestió de la qualitat en el funcionament de la corporació, i la de la ISO 14001:2015, la norma sobre gestió ambiental que ajuda al col·legi a fer una gestió eficaç, reduint l’impacte dels riscos mediambientals derivats de l’activitat i ajudant a tenir un creixement sostenible.

0 Comentaris
18 de juliol de 2018

El COIB aposta per l'energia verda

Des del mes de maig, el Col·legi incorpora l’energia 100% renovable a la seva seu després d’unir-se a la comercialitzadora elèctrica Holaluz. Aquesta mesura suposa un pas més en el compromís per contribuir a la millora contínua de la societat amb el respecte al medi ambient i tindrà també un estalvi econòmic d’un 15% en el cost energètic anual.

0 Comentaris
18 de juliol de 2018

Convocada la Beca Nit de la Professió 2018 per als professionals de la salut de l’Anoia

Fins el 15 de setembre es poden presentar les candidatures a la beca per a projectes de recerca o innovació per a projectes que es desenvolupin entre octubre del 2018 i el setembre de 2019 a la comarca de l’Anoia. El COIB contribueix en la concessió de la beca de la Nit de la Professió de l’Acadèmia, que farà pública la resolució en el decurs de l’acte, el 26 d’octubre de 2018.

0 Comentaris
16 de juliol de 2018

Noves publicacions de casos pràctics per a infermeres portadores de malalties infeccioses transmissibles

La Comissió d’Avaluació d’Infermeres Infectades per Virus Transmissibles per Sang (CAIIV) del COIB inaugura un espai de publicacions amb recomanacions davant les malalties infecciones transmissibles en format de casos pràctics. Uns materials de periodicitat trimestral al voltant de diferents situacions de la pràctica quotidiana que pretenen resoldre els dubtes que poden tenir les infermeres i els infermers que tenen malalties de virus transmissibles per sang.

0 Comentaris
10 de juliol de 2018

Les infermeres de Barcelona cridades a consensuar les directrius de les actuacions infermeres en l’atenció a urgències i emergències prehospitalàries

El proper 20 de juliol es durà a terme la Jornada de Consens al voltant de l’acord del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) pel qual s’estableixen directrius per a l’exercici de les actuacions infermeres en l’àmbit de l’atenció a les urgències i emergències prehospitalàries. Aquest procés d’autoregulació professional pretén ordenar l’actuació infermera en aquest àmbit un cop s’assoleixi el consens entre els quatre col·legis professionals de Catalunya. En aquests procés, les infermeres de Barcelona estan convocades a conèixer la proposta de norma, aclarir dubtes, fer-hi modificacions o aprovar-lo si s’escau.

0 Comentaris
5 de juliol de 2018

Ja està disponible el primer llibre nascut del Seminari permanent «Ètica i valors del tenir cura»

Edicions San Juan de Dios-Campus Docent i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) llancen el llibre digital gratuït «El futuro del cuidado. Comprensión de la ética del cuidado y la práctica enfermera». Una obra singular en el seu format i proposta editorial, ja que sorgeix directament de les reflexions abocades en el marc de la primera edició del Seminari permanent «Ètica i valors del tenir cura», organitzat pel COIB el 2016, i que va tenir com a convidada la Dra Joan Tronto, sociòloga i politòloga d’ampli prestigi internacional i reconeguda per les seves aportacions en el camp de la ètica de la cura. 

0 Comentaris