FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
22 de maig de 2019

Infermera virtual porta tallers per promoure una alimentació saludable als mercats de Barcelona amb la bicicleta itinerant “la Salu”

En el marc del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB, Infermera virtual continua de gira amb la bicicleta itinerant dissenyada especialment aquesta celebració, "la Salu". Amb l’objectiu d’acostar la promoció d’hàbits saludables relacionats amb l’alimentació a la ciutadania, des del maig fins al mes de juliol, podreu trobar diferents tallers en diversos mercats de la ciutat.

0 Comentaris

I Jornada d’entitats adherides al Manifest per aturar el maltractament a les persones grans

El proper 14 de juny es celebrarà aquesta primera jornada al Palau Macaya de Barcelona. El COIB es va adherir al manifest el setembre de 2018, junt amb altres 65 entitats, amb el compromís de fer accions conjuntes i coordinades per prevenir el maltractament a les persones grans.

0 Comentaris

Entrada gratuïta al saló BizBarcelona 19 per a les infermeres de Barcelona

Del 12 al 13 de juny torna el saló Bizbarcelona amb activitats i propostes que visualitzen la innovació, l'actitud i el coneixement necessaris per a generar més activitat econòmica. Les persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms que conformen l'ecosistema empresarial de la ciutat trobaran en l'esdeveniment organitzat per Fira de Barcelona respostes i inspiració per crear o fer créixer un negoci, així com una variada oferta de recursos públics i privats al seu abast. Un cop més, les infermeres i els infermers col·legiats interessats poden demanar la seva entrada gratuïta a través del COIB.

0 Comentaris
20 de maig de 2019

Formació per a infermeres en dermatologia general i tropical a Fontilles

Els dies 6, 7, 8 i 9 de juny la Fundació Fontilles Salud Desarrollo organitza el curs intensiu ‘Dermatologia General i Tropical; atenció infermera específica i cures de la pell’, que compta amb la col·laboració de l’àrea de cooperació del COIB. El curs es realitzarà a Fontilles (Alacant) i les col·legiades i col·legiats del COIB s’hi poden inscriure per 210 €. Les preinscripcions es poden fer fins al 27 de maig.

0 Comentaris
17 de maig de 2019

El Col·legi supera amb èxit l’auditoria externa del seu Sistema de gestió de qualitat

El COIB ha superat sense cap incidència i amb diversos punts forts la revisió de les certificacions de la ISO 9001:2015, la norma sobre gestió de la qualitat en el funcionament de la corporació, i la ISO 14001:2015, sobre gestió ambiental que ajuda al col·legi a fer una gestió eficaç, reduint l’impacte dels riscos mediambientals derivats de l’activitat i ajudant a tenir un creixement sostenible.

0 Comentaris

Primera Jornada d'Infermeria relacionada amb la Donació i el Trasplantament

Dirigida a tots aquells professionals relacionats amb el procés de donació i trasplantament des de qualsevol perspectiva, aquesta trobada tindrà lloc el 6 de juny a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Organitzada conjuntament per l’Hospital Clínic, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Hospital de la Vall d’Hebron, també compta amb la col·laboració del COIB.

0 Comentaris
15 de maig de 2019

Vine a conèixer els resultats dels Fòrums Infermers sobre cohesió!

El 3 de juny al COIB tindrà lloc la presentació de resultats dels Fòrums Infermers sobre cohesió. Ha arribat l’hora de conèixer què heu dit les infermeres i infermers sobre la cohesió, el tema principal que en aquesta ocasió ha protagonitzat els fòrums infermers del RESET.

0 Comentaris
10 de maig de 2019

Vine a gaudir amb l'Escape Box d'Infermera virtual

Durant el mes de juny, en el marc del seu 10è Aniversari, la Infermera virtual durà a terme a la seu del COIB un joc d'escapament amb enigmes. Sereu capaços de desactivar-los?

0 Comentaris
9 de maig de 2019

Estrena multitudinària del curtmetratge «La dignitat» sobre la mort digna, patrocinat pel COIB

Dimecres, els cinemes Filmax Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat van acollir, amb la sala plena de gom a gom, l’estrena del curtmetratge 'La Dignitat' del director català David Fernàndez. Un curt, produït per Cornelius Films i protagonitzat per Lluïsa Castells, Quim Àvila i la col·laboració de Carlota Olcina, que tracta el debat sobre la mort digna i al qual el COIB ha donat suport a través d’una acció de patrocini.

0 Comentaris

La Setmana Sense Fum arriba a la seva vintena edició

Del 25 al 31 de maig tindrà lloc la XX Setmana Sense Fum amb l’objectiu de sensibilitzar a la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema escollit per aquest 2019 és "Recupera la inspiració". Com cada any, la Comissió de Tabaquisme del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) participa en el grup de treball de la campanya.

0 Comentaris