FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
11 de desembre de 2018

El COIB posa a disposició un document professional orientador davant casos de vaga de fam

La Comissió Deontològia del COIB ha elaborat una sèrie de reflexions en relació a la cura infermera de les persones que decideixen dur a terme una vaga de fam. El document és d'utilitat tant per les infermeres i infermers que treballen en l'àmbit penitenciari com per totes aquelles que estiguin preocupades per aquestes situacions i que es preguntin com haurien d'actuar.

0 Comentaris
5 de desembre de 2018

Vols ser pèrit infermer?

El Departament de Justícia de la Generalitat sol·licita cada any el llistat de les infermeres i infermers disposats a actuar com a pèrits judicials. Si voleu ser pèrits, és a dir esteu disposats a donar la vostra opinió sobre la pràctica i l’exercici professional en un cas plantejat en un procés judicial, heu d’emplenar el formulari que trobareu en aquesta informació abans del proper 16 de desembre de 2018.

0 Comentaris

El COIB acredita les infermeres expertes en gestió de la imatge corporal

El Col·legi ha posat en marxa la concessió del Diploma d’Acreditació i Capacitació en gestió de la imatge corporal (DAC), un reconeixement entre professionals que té l’objectiu d’aportar garanties a les condicions de la pràctica professional en aquest àmbit. 

0 Comentaris

El COIB i l'AIFiCC seguim treballant conjuntament per la infermeria familiar i comunitària

Davant de la situació d’invisibilitat de les infermeres d’atenció primària en el document d’acords presos per l’Institut Català de la Salut del 29 de novembre de 2018, la vocalia d’infermeria familiar i comunitària del COIB i l'AIFiCC, seguim treballant conjuntament, tal com ens pertoca, per a millorar de les condicions competencials i de desenvolupament professional de la infermera familiar i comunitària. 

0 Comentaris
3 de desembre de 2018

Inscripcions obertes al curs online de preparació a les oposicions de l'ICS amb preus reduïts per a col·legiades

El COIB ofereix amb Aula OPE un nou curs online per preparar de forma específica el temari oficial de les proves de l'Institut Català de la Salut (ICS) que es va fer públic a l'octubre. Aquest curs, que s'inicia el proper 17 de desembre, té preus reduïts per a col·legiades i col·legiats i les places són limitades. El període per inscriure’s finalitza el 14 de desembre.

0 Comentaris
26 de novembre de 2018

El COIB presenta el Banc d’Imatges Infermeres per trencar amb els estereotips professionals i de gènere de les infermeres

El Col·legi presentarà el proper 3 de desembre, en roda de premsa i en acte institucional, el Banc d’Imatges Infermeres, un projecte que recollirà més de 3 mil imatges d’accés lliure per explicar la feina real de les infermeres i infermers catalans i que oferirà solucions fotogràfiques que pretenen allunyar de la imaginació col·lectiva imatges molt lesives per a la professió.

0 Comentaris

Suport al posicionament de l'AIFiCC

La Vocalia d’Infermeria Familiar i Comunitària del COIB dona suport al posicionament de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC), i tanmateix  compartim la seva  preocupació davant la invisibilitat que el document “accions de millora a l’AP del ICS” dona a totes les infermeres i infermers d'Atenció Primària del ICS  i en general al treball en equip del conjunt de professionals; aspecte clau per transformar atenció primària amb a eix vertebrador del sistema de salut i donar respostes a les necessitats de les persones.

0 Comentaris
22 de novembre de 2018

El COIB estarà tancat el 27 de novembre

De forma excepcional el COIB tancarà l’atenció col·legial presencial i per telèfon el proper dia 27 de novembre. El motiu del tancament és per a l’enregistrament de materials audiovisuals sobre infermeres. La formació prevista, però, es manté. 

0 Comentaris
21 de novembre de 2018

Infermera virtual presenta el seu portal a les jornades 'Poblaciones Sanas, Personas Sanas'

Els dies 27 i 28 de novembre l’equip d’Infermera virtual mostrarà a Oviedo la solució de promoció i educació per a la salut del COIB. Aquestes jornades, que tenen un caràcter internacional, s’organitzen des del Observatorio de Salud en Asturias de la Dirección General de Salud Pública de Asturias, l’Escuela Andaluza de Salud Pública i Partycipa.

0 Comentaris
20 de novembre de 2018

El COIB llança el segon volum de la col·lecció del Seminari ètica i valors del tenir cura

El COIB publica el segon volum de la Col·lecció del Seminari ètica i valors del tenir cura:«Nuevas políticas del cuidar. Alianzas y redes en la ética del cuidado». Aquesta col·lecció de llibres, a l’igual que el Seminari del que neix, està esdevenint un referent en el debat sobre l’ètica del tenir cura per les aportacions reflectides tant de les ponents principals com del grup de treball integrat per infermeres i infermers que aprofundeix sobre cada una de les qüestions plantejades.

0 Comentaris