FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
banner investen intern
Notes de premsa

Més de mig miler d'infermeres de tot el món es reuneixen a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) en la major trobada de recerca infermera realitzada a Espanya, el XXIII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados, organitzada per la Unidad de Investigación en Cuidados de Salud del Instituto de Salud Carlos III (Investén-isciii), l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB). 

Professió

L’11 de juliol, es comunicaran els resums acceptats al XXIII Encuentro Internacional de Investigación en cuidados Investén, que tindrà lloc a la Universitat de Barcelona del 20 al 22 de novembre i que compta amb el COIB i l’Escola d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona com a coorganitzadors.

Professió

A cinc mesos de la celebració del XXIII Encuentro Internacional de Investigación en cuidados Investén, ja es coneixen els noms dels principals ponents a les sessions plenàries. Destaca la presentació de Patricia A. Patrician, doctora en infermeria, professora i titular de la Càtedra Rachel Z. Booth Endowed Chair de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Alabama a Birmingham (UAB) dels Estats Units, que oferirà la conferència inaugural. Les inscripcions anticipades al congrés estan actives fins el 31 d’agost.

Notícies del Col·legi

La Unidad de Investigación en Cuidados de Salud (Investén) del Instituto de Salud Carlos III ha escollit Barcelona com a seu del XXIII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados, que es farà el novembre del 2019. Comptarà amb el COIB i l’Escola d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona com a coorganitzadors. 

Professió

Fins al 3 de juny es poden enviar resums per participar al XXIII Encuentro Internacional de Investigación en cuidados Investén, que tindrà lloc a la Universitat de Barcelona del 20 al 22 de novembre i que compta amb el COIB i l’Escola d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona com a coorganitzadors.