Notícies del Col·legi

El 3 de juny al COIB tindrà lloc la presentació de resultats dels Fòrums Infermers sobre cohesió. Ha arribat l’hora de conèixer què heu dit les infermeres i infermers sobre la cohesió, el tema principal que en aquesta ocasió ha protagonitzat els fòrums infermers del RESET.

2a edició del concurs "La infermera, la teva aliada per deixar de fumar"


 

Notícies del Col·legi

En el marc del 10è aniversari del portal d’educació i promoció de la salut del COIB, Infermera virtual continua de gira amb la bicicleta itinerant dissenyada especialment aquesta celebració, "la Salu". Amb l’objectiu d’acostar la promoció d’hàbits saludables relacionats amb l’alimentació a la ciutadania, des del maig fins al mes de juliol, podreu trobar diferents tallers en diversos mercats de la ciutat.

Notícies del Col·legi

El proper 14 de juny es celebrarà aquesta primera jornada al Palau Macaya de Barcelona. El COIB es va adherir al manifest el setembre de 2018, junt amb altres 65 entitats, amb el compromís de fer accions conjuntes i coordinades per prevenir el maltractament a les persones grans.

Notícies del Col·legi

Del 12 al 13 de juny torna el saló Bizbarcelona amb activitats i propostes que visualitzen la innovació, l'actitud i el coneixement necessaris per a generar més activitat econòmica. Les persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms que conformen l'ecosistema empresarial de la ciutat trobaran en l'esdeveniment organitzat per Fira de Barcelona respostes i inspiració per crear o fer créixer un negoci, així com una variada oferta de recursos públics i privats al seu abast. Un cop més, les infermeres i els infermers col·legiats interessats poden demanar la seva entrada gratuïta a través del COIB.

Notícies del Col·legi

El Col·legi, a través de les diverses delegacions comarcals, celebra entre els mesos de maig i juny diversos actes, jornades i activitats per commemorar el Dia Internacional de la Infermera, el 12 de maig i que commemora el naixement de Florence Nightingale.

Notícies del Col·legi

Durant el mes de juny, en el marc del seu 10è Aniversari, la Infermera virtual durà a terme a la seu del COIB un joc d'escapament amb enigmes. Sereu capaços de desactivar-los?

Notícies del Col·legi

Dirigida a tots aquells professionals relacionats amb el procés de donació i trasplantament des de qualsevol perspectiva, aquesta trobada tindrà lloc el 6 de juny a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Organitzada conjuntament per l’Hospital Clínic, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Hospital de la Vall d’Hebron, també compta amb la col·laboració del COIB.

Banner investen home