Professió
Les infermeres afectades per la convocatòria de l’ICS del 2010 ja poden consultar la seva situació

Les infermeres i infermers que es van presentar a les proves d’oposicions per a places públiques d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut del 2010 ja poden consultar les respostes correctes del primer exercici i per tant saber si són aptes o no. L’ICS inicia així el procés de requalificació de les oposicions de fa 7 anys després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya declarés nul·les deu preguntes d’aquest exercici.

Notícies del Col·legi
El COIB convoca l'Assemblea General Ordinària pel 15 de març

El COIB convoca a totes les col·legiades i col·legiats a assistir el 15 de març de 2017 a l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc a la sala d'actes. S'exposarà i s'aprovarà, si s'escau, la memòria de les activitats i de l'estat de comptes i la liquidació de l'exercici de l'any 2016, l'informe de gestió i el pressupost per a l'exercici de 2017.

Poster RESET Sagrat Cor
Professió
La investigació en violència, essencial per entendre l’impacte en la salut

Més d'un 30% de les dones a l'estat ha patit violència de gènere, una problemàtica que al món de la salut afecta a usuàries i a professionals. La necessitat d’investigar aquest fenomen neix per conèixer la dimensió dels efectes sobre la salut i com poden intervenir els professionals. Amb aquesta finalitat, la Comissió de Maltractament i Salut (CMiS) del COIB impulsa un cicle de debat sobre l'eix violència i salut.

 

Professió
El nombre d’infermeres de la Unió Europea que emigra al Regne Unit cau un 90%

Les dades del Consell Britànic de Llevadores i Infermeres assenyalen un descens dràstic d’infermeres i infermers que emigren al Regne Unit després del referèndum de la sortida de la Unió Europea, el ‘Brexit’. Aquest país des de fa anys és la primera destinació entre les infermeres de Barcelona que marxen a treballar a l’estranger.

Professió
Estudi sobre l’ús professional d’apps de salut entre les infermeres

La direcció de Sistemes i TICs del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona endega un estudi sobre l'ús professional d’aplicacions de salut entre infermeres i infermers. Els resultats es presentaran al Congrés Internacional d’Infermeria a Barcelona.

Professió
El COIB subvenciona 150€ de la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres

El COIB subvencionarà amb 150€ la inscripció al Congrés Internacional d’Infermeres. Les col·legiades i col·legiats que s’inscriguin i assisteixin a la trobada mundial d’infermeres que tindrà lloc a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, podran demanar el reintegrament de 150€ en concepte de subvenció d’inscripció a partir del 30 de juny.