Serveis per a infermeres amb covid-19 persistent

 

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha creat el Programa de suport a infermeres amb covid-19 persistent, que reforça l’orientació laboral, jurídica, social i psicològica que la corporació ofereix des del començament de la pandèmia a les col·legiades i els col·legiats que pateixen seqüeles del coronavirus.

Aquest programa està coordinat per la Comissió d’Assessorament per a la Prevenció de Riscos i Infeccions (CAPRI), que ofereix a les col·legiades i col·legiats del COIB orientació, suport i acompanyament. Si és necessari, deriva les consultes a altres assessories del COIB, que donen respostes a consultes de caire laboral, jurídic i de salut, entre d’altres.

Les infermeres van estar molt exposades a la covid-19 durant la primera onada. Moltes van resultar infectades pel virus i, actualment, un nombre força elevat presenten covid-19 persistent.

L'objectiu general del Programa és acompanyar les col·legiades i col·legiats que es troben en la situació de covid-19 persistent i oferir activitats que puguin afavorir la recuperació, les trobades i l'acompanyament en aquesta situació de covid-19 persistent.
 

Com contactar?

Per posar-se en contacte amb el Programa de suport a infermeres amb covid-19 persistent, cal escriure un missatge a covidpersistent@coib.cat o bé trucar al 900 705 705.

Properes activitats:

 

Altres activitats d'interès:

 

Activitats realitzades: