FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
  Inscripció tancada
  El període d'inscripcions està tancat.
  del  dimarts 04 d’octubre 2016  fins el  dimecres 21 de setembre 2016

  Parc TecnoCampus Mataró-Maresme

  2975 euros

  Descripció

  A Catalunya s’estima que es poden arribar a atendre més de 8 milions d’urgències a l’any amb els diferents recursos assistencials. Uns 3 milions i mig de persones són ateses als serveis d’urgències hospitalàries de centres especialitzats, uns 2 milions i mig als centres d’urgència d’atenció primària (CUAP) i més de 1 milió i mig són ateses pel servei d’emergències mèdiques (SEM).

  Es fa evident que els professionals de salut, tant metges com infermers necessiten adquirir una formació específica en aquest camp per tal que puguin identificar i avaluar les situacions de risc vital i proporcionar una actuació immediata. Han de desenvolupar habilitats en el presa de decisions, pensament crític i treball en equip per tal convertir-se en professionals altament qualificats per proporcionar una assistència segura i de qualitat a la persona, sense deixar de banda, el suport i l’acompanyament a la persona i la família en moments tant crítics i de tanta angoixa.

  Per aquests motius volem formar professionals excel·lents en l'àmbit de l’assistència en urgències i emergències, volem obtenir resultats diferents i tal i com deia Albert Einstein: “Per obtenir resultats diferents has de fer coses diferents” i això és el que fem! Un equip de professionals que treballen a l’assistència guiaran als estudiants amb metodologies docents innovadores i amb simulació avançada al CSIS (Centre de Simulació i Innovació en Salut) per l’assoliment de les competències necessàries per aconseguir el nostre objectiu.

  Contingut