FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
  Inscripció tancada
  El període d'inscripcions està tancat.
  del  dijous 23 de novembre 2017  fins el  dimecres 23 de maig 2018
  il·limitades

  Centre Internacional de Formació Contínua
  Av. Universitària, 4-6
  08242 Manresa (Barcelona)

  93 875 73 48

  Segons modalitat

  Descripció

  Aquest postgrau s´orienta a acompanyar el desenvolupament de comandaments i directius, facilitant coneixements, tècniques, metodologies, eines, que promoguin l´impuls del seu lideratge, de la gestió de la seva activitat i la direcció d´equips de treball de manera més eficient.

  El programa incorpora aspectes com: lideratge des de la visió estratègica, l´autolideratge, el lideratge i la gestió d’equips d´alt rendiment, habilitats i tècniques com la comunicació efectiva, productivitat personal, negociació positiva, gestió i prevenció de conflictes, establiment d´objectius, l´anàlisi de problemes, la presa de decisions, la gestió d´indicadors clau, entre d´altres. També incideix en aspectes ètics, de transparència, de compromís i de valors que tot directiu ha de tenir.

  Metodològicament el programa comptarà amb la realització d´estades formatives, activitats d´avaluació de  competències, tallers pràctics - teòrics que incorporaran simulació, sessions de coaching personal i en petits grups, de manera vinculada, a un pla de millora, etc.

  Aquest programa s´emmarca en el desenvolupament competencial dels directius i comandaments del sector sanitari, sociosanitari i social, a partir del document Leadership Competencies for Healthcare Services Managers, de la International Hospital Federation, de la que La Unió és full member.

  Objectius

  Per més informació fer clic aquí