Inscripció oberta
Període d'inscripció:
del  divendres 31 de juliol 2020
fins el  dimarts 15 de setembre 2020
del  dijous 01 d’octubre 2020  fins el  divendres 11 de juny 2021
il·limitades

Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau C/ Sant Antoni Maria Claret, 167 • 08025 Barcelona

3800 € / Exalumnes 3572 €

Objectius

Identificar i analitzar les responsabilitats i funcions específiques de la infermera en l’àmbit de la geriatria per actuar amb eficàcia  i eficiència en l’organització del treball d’equip en els centres geriàtrics i sociosanitaris. 
 
Elaborar, aplicar i avaluar plans de cures infermeres tenint en compte les necessitats del pacient geriàtric i de la família, així com les característiques de l’entorn. 
 
Analitzar els indicadors d’eficiència i d’avaluació dels centres per garantir la qualitat de les cures i la seguretat del pacient. 
 
Dissenyar   programes    per  promoure  l’envelliment saludable i plans de prevenció per la detecció del pacient fràgil i/o pacient de risc. 

Contingut

Mòdul I. Atenció d’infermeria gerontològica: bases teòriques i metodològiques Bases teòriques de la infermeria gerontològica. Bases metodològiques de la infermeria  gerontològica. Infermeria i l’ètica del tenir cura. 
 
Mòdul II. Atenció d’infermeria geriàtrica Promoció i manteniment de la qualitat de vida de la persona gran Readaptació i reintegració biopsicosocial Atenció al pacient  geriàtric. Infermera de pràctica avançada Atenció d’infermeria al pacient amb alteracions neurològiques  i  psicogeriàtriques 
 
Mòdul III. Administració i gestió de serveis sociosanitaris Polítiques socials i estructura organitzativa dels serveis sociosanitaris 
 
Mòdul IV. Pràcticum 
 
Mòdul V. Treball fi de màster 

Comentaris

Per accedir a tota la informació del màster clica aquí

Adreçat a

Graduats/des i diplomats/des en Infermeria i altres titulacions universitàries relacionades amb l’àrea de salut.