FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp
Inscripció tancada
El període d'inscripcions està tancat.
del  dijous 01 de setembre 2016  fins el  divendres 30 de juny 2017
il·limitades

Campus Sant Joan de Déu. Sta. Rosa, 39-57, Esplugues de Llobregat, 08950

93 280 09 49
Descripció

L’Hospital Sant Joan de Déu i el Campus Docent Sant Joan de Déu han creat el Màster universitari en atenció emocional a l’infant hospitalitzat (segons el model child life), amb titulació per la Universitat de Barcelona. Els programes child life tenen com a objectiu prevenir els problemes que poden sorgir per una vivència traumàtica de l’hospitalització i la malaltia ajudant al pacient a afrontar les situacions que produeixen patiment i ansietat a causa de la malaltia per reduir-ne al mínim els efectes adversos.
Són habituals a tots els centres pediàtrics de Nordamèrica. Fins ara a Espanya no existia cap programa de formació universitari de grau, postgrau o màster en aquesta línia. L’Hospital Sant Joan de Déu i el Campus Docent Sant Joan de Déu han creat el Màster universitari en atenció emocional a l’infant hospitalitzat (segons el model child life), amb titulació per la Universitat de Barcelona. Els programes child life tenen com a objectiu prevenir els problemes que poden sorgir per una vivència traumàtica de l’hospitalització i la malaltia ajudant al pacient a afrontar les situacions que produeixen patiment i ansietat a causa de la malaltia per reduir-ne al mínim els efectes adversos.
Són habituals a tots els centres pediàtrics de Nordamèrica. Fins ara a Espanya no existia cap programa de formació universitari de grau, postgrau o màster en aquesta línia.

Comentaris