4a jornada tardor
Formació

La Comissió de Teràpies naturals i complementàries et proposa aquest curs en el que aprofundiràs en el coneixement teòric i pràctic de la teràpia floral del Dr. Edward Bach, seguint el procés formatiu cap a l’assoliment del Bach Practitioner acreditat pel Bach Centre d’Anglaterra (BIEP) al COIB, que faculta a les infermeres com a terapeutes florals de Bach reconegudes a nivell internacional (BFRP).

T'hi podràs inscriure a partir del 4 de setembre!

Notícies del Col·legi

Matrícula oberta al nou Màster presencial de la Universitat de Barcelona (UB) que compta amb la col·laboració del COIB, responsable del disseny, l’organització i la impartició del contingut. El màster, que començarà el 9 de novembre, està dirigit per Ana Belén Fernández Cervilla, infermera i doctora en Ciències Infermeres per la Universitat de Barcelona, i té una durada de dos anys i 60 crèdits.

Notícies del Col·legi

El Col·legi, que disposa des del 2015 de l’acreditació com a centre de formació en cursos de nivell 1 de Flors de Bach, ha aconseguit ara el nivell 2 per a poder formar infermeres i infermers sobre l’ús de la teràpia floral des d’una vessant essencialment infermera.