Professió
Jornada per incentivar la innovació entre els professionals de l’Institut Català de la Salut

El proper 30 de juny l’Institut Català de la Salut (ICS) organitza l’acte 1 any d’Innòbics. Jornada sobre la Innovació Oberta a l’ICS a l’Auditori Axa de Barcelona per a fer balanç del primer aniversari de la posada en marxa del Projecte Innòbics, una iniciativa per estimular la innovació entre els treballadors i treballadores de l’ICS a través de la participació, i dels reptes de futur que planteja. L’ICS fa una crida als professionals que hi treballen a participar a la jornada.

Professió
Infermera virtual portarà la seva expertesa a la jornada mConnectathon TicSalut de l'entorn TIC salut i social

La Fundació TicSalut del Departament de Salut organitza el proper 16 de juny per primera vegada una jornada dirigida a desenvolupadors de l’entorn TIC, salut i social on hauran d’integrar in situ les seves aplicacions amb la Plataforma de Salut Digital. Les que superin el procés d’integració rebran acompanyament per acreditar-se al portal AppSalut. Infermera virtual participa com a mentor per aconsellar als desenvolupadors que participin a la jornada.

Professió
Estudi sobre l’ús professional d’apps de salut entre les infermeres

La direcció de Sistemes i TICs del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona endega un estudi sobre l'ús professional d’aplicacions de salut entre infermeres i infermers. Els resultats es presentaran al Congrés Internacional d’Infermeria a Barcelona.

Vols crear la teva pròpia app? Consulta'ns a COIBApps!