Què haig de fer?

Per poder continuar navegant per l'àrea personal de la web del COIB cal que:

 • Llegeixis i acceptis el document de 'Política de protecció de dades de caràcter personal'.
 • Autoritzis o deneguis la cessió de les teves dades a tercers en diferents supòsits.

Nova política de protecció de dades de caràcter personal

En aplicació del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, (en endavant RGPD), aplicable a tots els països membres de la Unió Europea a partir del 25 de maig, t’informem sobre el tractament de les teves dades de caràcter personal.

El present document té com a objectiu facilitar la informació sobre com es recullen, tracten i protegeixen les teves dades de caràcter personal. La informació que apareix en primer lloc és aquest quadre en el que queda sintetitzada en una primera capa la informació més rellevant. La informació ampliada i detallada s’ofereix més endavant en una segona capa i també la trobaràs a www.coib.cat.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable del tractament Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. (+info a continuació)
Finalitat tractamentGestió alta col·legial, control exercici professional, registre col·legiats, funcions previstes als Estatuts. (+info a continuació)
LegitimacióLlei 7/2006, Llei 44/2006, consentiment. (+info a continuació)
DestinatarisRegistre de Professionals Sanitaris, altres corporacions quan s’estableixi legalment. (+info a continuació)
DretsAccés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. (+info a cont.)
Contacte DPDdpd@coib.cat
Informació addicionalPots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a continuació o a la web del COIB.

Si vols rebre o continuar rebent informació de productes i serveis de valor afegit d’interès professional i no professional, per via electrònica o altres mitjans, ens has de facilitar el teu consentiment per a cedir les teves dades identificatives (nom, cognoms, adreça, e-mail i telèfon) a les empreses, organitzacions i entitats que col·laboren amb el COIB, amb la finalitat que et puguin informar dels seus productes i serveis bé directament o per part del COIB.

Autoritzo
Cal que seleccionis SI o NO en totes les categories.
Vacances, viatges i oci (hotels, agències, cinemes, parcs temàtics...)
Si No
Formació
Si No
Alimentació (restaurants, supermercats,...)
Si No
Perfumeria, cosmètica i moda
Si No
Tecnologia, multimèdia i motor
Si No
Cura personal, salut i esport (gimnasos, dietètica, òptiques,...)
Si No
Entitats financeres i assegurances
Si No
Solidaritat
Si No
Llar i regal (electrodomèstics, mobles,...)
Si No

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Identitat: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB)
Adreça: Carrer Pujades, 350, 08019 de Barcelona
Telèfon: 93 212 81 80
Adreça electrònica: info@coib.cat
Delegat de protecció de dades:Jordi Verdaguer López
Contacte DPD: dpd@coib.cat

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

El COIB tracta les dades personals que ens facilitis amb la finalitat de dur a terme les funcions pròpies atribuïdes per la Llei 7/2006, de 31 de maig, d’exercici de professions titulades i col·legis professionals, així com les que s’estableixen a l’article 4 dels Estatuts de la corporació (Resolució. JUS/2408/2009, de 21 d’agost, DOGC número 5460, de 8/9/2009), a més de la normativa sectorial de sanitat.

És a dir, gestionar la col·legiació, elaborar i mantenir el registre de col·legiades i col·legiats, garantir el compliment de la bona pràctica professional i de les obligacions deontològiques de la professió, l’ordenació, la representació i la defensa dels interessos professionals de les seves col·legiades i col·legiats i vetllar perquè l’activitat professional s’adeqüi a l’interès públic general i tot el que afecti la salut.

El COIB no efectua tractaments de dades que suposin l’adopció de decisions automatitzades ni tampoc l’elaboració de perfils.

D’acord amb la normativa vigent, són d’accés públic les dades de nom i cognoms, número de col·legiat, especialitat, adreça professional, telèfon, correu electrònic i any d’incorporació.

Pots oposar-te a què les teves dades públiques que apareguin a la web col·legial siguin utilitzades amb finalitats comercials comunicant-ho al COIB.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal pel tractament de les teves dades és la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i dels col·legis professionals i la Llei 44/2006, de 21 de novembre, d’ordenació de les professions sanitàries, de les que es deriva l’obligatorietat de la col·legiació per a l’exercici de la professió infermera, així com les funcions del Col·legi en l’ordenació de la professió, el seu exercici, defensa i representació.

La negativa a facilitar les dades personals comportarà la impossibilitat de col·legiar-se a la corporació.

Per a finalitats diferents de les expressades basades en el teu consentiment, com per exemple rebre publicitat sobre productes i serveis de valor afegit, sempre et demanarem el teu consentiment previ que podràs revocar en qualsevol moment.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Les dades són cedides al Registre de Professionals Sanitaris depenent del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com a d’altres corporacions i organismes públics, quan així s’estableixi legalment.

El COIB no transfereix les teves dades personals a un tercer país o organització internacional, ni està previst. Arribat el cas, seràs informat prèviament de la transferència i de les condicions de la mateixa, i en particular, l’existència o manca d’una decisió d’adequació de la comissió respecte del tercer país o organització internacional.

Quant temps conservarem les teves dades?

Les teves dades es conservaran des de la data de la col·legiació i a partir de la baixa de col·legiat, durant tot el termini que preveu la normativa aplicable, entre d’altres, la Llei 10/2001, de 13 de juliol, d’arxius i gestió de documents i la Llei 9/1993, de 30 de setembre, del Patrimoni Cultural Català.

Quins són els teus drets?

 • Accés: Tens dret a conèixer si al COIB estem tractant les teves dades personals i a accedir a les mateixes.
 • Rectificació: Pots sol·licitar la modificació de les dades inexactes.
 • Supressió: Pots sol·licitar l’eliminació de les teves dades personals.
 • Limitació: En determinades circumstàncies previstes a l’article 18 del RGPD, pots sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades: quan es comprovi la impugnació de l’exactitud de les dades; quan el tractament és lícit però t’oposis a la supressió de les teves dades; quan el COIB no necessiti el tractament de les teves dades però tu les necessitis per a la defensa de reclamacions; quan t’hagis oposat al tractament de les teves dades pel compliment d’una missió d’interès públic o satisfacció d’un interès legítim, mentre verifiquem si els motius legítims pel tractament prevalen sobre els teus.
 • Oposició: Pots oposar-te al tractament de les teves dades.
 • Portabilitat: Pots rebre, en format electrònic, les dades personals que ens hagis facilitat i transmetre’ls a un altre responsable.
 • Retirar el consentiment: quan la licitud del tractament es basi en haver obtingut el teu consentiment, podràs retirar-lo en qualsevol moment.

Com pots exercir aquests drets?

Mitjançant un escrit adreçat al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Carrer Pujades, 350, 08019 de Barcelona, a l’atenció del delegat de protecció de dades o bé, per correu electrònic a l’adreça dpd@coib.cat.

Per exercir els teus drets acompanya a la teva sol·licitud una còpia del dni o document acreditatiu de la teva identitat. L’exercici dels teus drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?

Si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa pots contactar o presentar una reclamació a:

 • el delegat de protecció de dades dpd@coib.cat; o,
 • davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, mitjançant la seva adreça postal: C/ Rosselló, 214, Esc. A, 1r 1a, C.P. 08008 Barcelona, http://apdcat.gencat.cat/ca/inici

He llegit i accepto la 'Política de protecció de dades de caràcter personal'
Cal acceptar la política de protecció de dades
Processant ...
Les teves preferències han estat guardades correctament.
Recorda que les pots rectificar en qualsevol moment des de la fitxa col·legial de l'àrea personal de la web.
Hi ha hagut un problema processant les dades. Torna-ho a provar més tard.
FacebookTwitterLinkedInGoogleEnviar...PinterestWhatsapp

En aquest apartat s’inclouen les infermeres que ofereixen els seus serveis des d’una consulta pròpia. Aquests serveis són oberts a qualsevol disciplina, sempre que es realitzin des d’una àrea autònoma d’exercici.

Mahin Kuhenuri, infermera i terapeuta integral

Mahin Kuhenuri, infermera i terapeuta integral

Homeopatia, MTC (Auriculoteràpia / Acupuntura / Moxa / Plantes / Alimentació), Massatges (Ayurvèdio / Tui Na / Gua Sha),Tractaments facials (Gua Sha / Lifting facial amb acupuntura), Reflexologia podal,…
Ofereixo una varietat de teràpies naturals i complementàries, així com els meus serveis d’infermeria, a la meva consulta a la Barceloneta o a domicili.

Es poden integrar vàries teràpies, ja que es poden complementar entre sí, produint-se una sinergia entre elles, potenciant els seus efectes terapèutics, proposant-t’hi un tractament a mida.

Contacte: LA CONSULTA, C/Del Marquès de la Quadra 6, 08003 Barcelona

636 699 055 o 93 360 66 79 / www.laconsultassp.com

Green Nurse Health Care

Green Nurse Health Care

Green Nurse Health Care som un equip d'infermeres que treballa oferint serveis d’acompanyament individualitzats en la gestió personal de la salut mitjançant l’anàlisis de l’estil de vida y escales de valoració aplicat a la reducció de riscos en persones que prenen o han decidit començar a pendre cannabis medicinal. Colabora amb un equip multidisciplinar abordant a les persones de forma holística.

Contacte: info@greennursehc.com +34629609650 @greennursehc

Sankha

Sankha

Inma Rodríguez Ferrer. Infermera, terapeuta Gestalt, ayurveda, Flors de Bach
 • Massatge ayurvédic amb olis calents escullits segons constitució, que ajuda drenar elements físic i emocionals atrapats al nostre cos.

És un bona manera de contactar amb la nostra essència, deixant de banda els pensaments obsessius. Ajuda a afluixar dolors muscular i millorar la postura corporal.

 • Dieta adequada a la constitució desde ayurveda i de desintoxicació per estacions.
 • Acompanyament emocional desde la relació d´ajuda, amb diverses tècniques en situacions de dol, ansietat, autoconeixement o qualsevol situació en la que necessitis aclarir la teva forma d´actuar, els teus sentiments…
 • Tallers grupals: Constelacions Familiars,”explorando lo femenino”, grups d'autoconeixement.

Contacte:
www.sankha.es - Inma@sankha.es - Telf 629341124.

 

Josep Maria Subirà i Vallès

Josep Maria Subirà i Vallès

Consultor d'Empreses Saludables. Conferenciant i formador en salut

Infermer especialista en Medicina del Treball, Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, Tècnic Especialista en Dietètica i Nutrició (especialitat Dietètica Oriental Natural) i Graduat en Medicina Tradicional Xinesa ofereix les següents formacions per empreses:

 • Com potenciar estils de vida saludables a les empreses
 • Primers Auxilis
 • Emonutrició
 • Tingues cura de la teva microbiota

Contacte:

https://josemariasubira.wixsite.com/comunicadorensalud
https://www.linkedin.com/in/josepmariasv/
https://www.facebook.com/josep.subiravalles
www.labacteriafeliz.com

Centre d'infermeria

Centre d'infermeria

Pilar Moreno, infermera
És un centre d’infermeria on treballo amb mútues i privats, fent les tasques habituals de la professió.
Es posen injeccions, es pren la pressió arterial, es fan cures i atenció domiciliària. També sóc terapeuta en Flors de Bach.

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 19 hores. Dissabtes d’11 a 12 hores
C/ Mallorca, 441 Baixos - 08013 - Barcelona
Tel. 93 4556347

ambCAVALLS

ambCAVALLS

Equip: Elena López (infermera oncològica, equinoterapeuta) i Elaine Fradley (coach amb cavalls, equinoterapeuta)

Serveis: Oferim Intervencions assistides amb cavalls (IACs), dirigides a la millora de la qualitat de vida, salut i benestar de les persones. Les IACs milloren l’àmbit físic, emocional i social, aporten motivació i augment de l’autoestima.

 • Ets capaç: dirigit a infants i joves. Objectiu: aprenentatge vivencial, millora de les habilitats comunicatives, desenvolupament psicomotor, motivació i autoestima.
 • Agafa les regnes de la teva vida: basat en la rehabilitació oncològica i millora de la salut.

Dades de contacte:

www.ambcavalls.com
Correu electrònic: comunicacio@ambcavalls.com
Telèfon: 633582923 (Elena) i 658797709 (Elaine)
Ubicació: Òrrius (Maresme) i Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental)

Maite Castillo Infermera - Instructora de Marxa Nòrdica

Maite Castillo Infermera - Instructora de Marxa Nòrdica

Marxa Nòrdica Personalitzada segons les característiques de salut individuals

Sessions en grups reduits o individuals.

Barcelona-Villa Olímpica 

https://www.marchanordicapersonalizada.info/

Més informació

espai nü

espai nü

Acupuntura i benestar personal

TÀNIA MORENO AGUILAR, infermera materno-infantil, acupuntora, terapeuta emocional

 • Acupuntura: dolor múscul esquelètic, alteracions gastrointestinals i ginecològiques, infertilitat, obesitat, trastorns de la pell, ansietat, insomni, depressió,…
 • Relació d'ajudes: ansietat, depressió, baixa autoestima, processos de dol, desenvolupament personal,…
 • Tallers grupals: energia femenina en el cercle menstrual, viatge a la dona conscient.

Contacte:
Av. Jaume, I, 354, 5º 2ª, 08225 Terrassa (BCN) - Tel.: 607 08 64 28 - www.espainu.com - infoespainu@gmail.com

Consulta Infermeria Holística i Teràpies japoneses de Carme Llauradó

Consulta Infermeria Holística i Teràpies japoneses de Carme Llauradó

Acompanyament i assessorament davant de problemes de salut física, psicològica i emocional.

Xerrades gratuïtes informatives sobre temes de salut, nutrició i estats emocionals.

Consultes a horas convingudes a:
C/ Vallfogona 40 baixos (Gràcia) Barcelona
Telfs. 935 112 705 - 600 466 432
email: consultacarme@gmail.com

MIDLINE Institut Barcelona

MIDLINE Institut Barcelona

Rafael Martiz, infermer. Naturòpata, terapeuta de Polaritat, terapeuta i professor de Biodinàmica Craneosacral.

Escola de teràpies de vanguàrdia

Oferim teràpia i formació en Biodinàmica craneosacral
Cursos de formació en teràpia floral integrativa, teràpia de polaritat, osteopatia, teràpia neural.
Teràpies molt novedoses orientades al tractament del bebè i família.
Tallers d’exploració i teràpia perinatal, coaching & mindfulness

*Oferim un descompte del 20% per a col·legiades/ts del COIB en sessions de teràpia, tallers i cursos.

Contacte:
c/ Aragó 208 - 210, 7º 6ª Barcelona
tel. 933 285 424 - mòbil 626 080 572
info@midlineinstitut.com - www.midlineinstitut.com