21 de juny de 2022

   

  El jurat ha estat deliberant sobre diferents possibilitats en relació al tema del concurs fins a trobar una idea que a tothom li ha semblat adient: "El Ball"

  El tema, aquest any, ens pot evocar multitud d'idees, i només com a títol indicatiu us mostrem algunes: de saló, de bastons, tango, fandango, bolero, rumba, etc.

  El concurs és obert a les persones usuàries de serveis de salut mental de Catalunya.

  La Fundació promou aquesta iniciativa i agraeix la participació de tots/es els/les concursants i col·laboradors/es que la fan possible. A més de descobrir i impulsar nous talents, volem que actes com aquest es sumin a tetes aquelles veus i accions que fan avançar la sensibilitat social cap a un millar coneixement i comprensió de la salut mental, l'abandó de certes conviccions, prejudicis i falsos temors, i la promoció d'actituds solidaries d'acceptació i d'integració de la diversitat .

  Lloc de presentació i període de lliurament Els treballs es podran lliurar des del 27 de juny al 15 de juliol de 2022, de dilluns a divendres de 9 a 14h, a la seu de la Llar Roger de Llúria, c/ Roger de Llúria 68 (cantonada amb c/ Aragó · 08009 Barcelona). Tel. 93 208 00 82.

  El veredicte es farà públic el dia del lliurament de premis en un acte que tindrà lloc a Caixa Forum el dijous dia 27 d'octubre a les 12 h.

   

  Consulta les bases en aquest enllaç.