8 de juliol de 2019

     L'objectiu dels Premis ED és donar suport a les infermeres, infermeres especialistes, fisioterapeutes i estudiants d'aquestes disciplines que treballen pel desenvolupament de les seves professions, així com realitzar un reconeixement col·lectiu a la seva aportació i animar a tots a seguir esforçant-se, dia a dia, per millorar el seu treball

    La revista Infermeria en Desenvolupament obre el termini de presentació de candidatures dels seus premis per a aquest any 2019. L'objectiu de la iniciativa és donar suport a les infermeres, infermeres especialistes, fisioterapeutes i estudiants d'aquestes disciplines que treballen pel desenvolupament de les seves professions, així com realitzar un reconeixement col·lectiu a la seva aportació i animar a tots a seguir esforçant-se, dia a dia, per millorar la seva feina.

    Els premis estan dirigits a tots els professionals, col·lectius i institucions que tenen algun tipus de vinculació amb la infermeria: infermeres, infermeres especialistes, fisioterapeutes, estudiants de qualsevol de les disciplines anteriors, associacions de pacients o professionals, col·legis professionals, associacions científiques, facultats universitàries, centres d'atenció primària, sociosanitària o hospitalària, adreces d'infermeria, col·lectius socials i altres institucions relacionades amb la infermeria.

    El certamen compta amb set categories: Qualitat percebuda; Innovació i creativitat; Premi Vivesoy a la promoció de l'autocura i dels hàbits de vida saludable; Iniciatives coresponsables; Universitat, en les modalitats de Tesis doctorals i Treballs fi de grau, AIR i màster; Treball infermer; i Infermeria Tv. El termini de recepció de candidatures ja està obert. En les bases d'aquesta edició t'expliquem com fer-ho.

    Consulta les bases dels premis en el següent enllaç