La Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, convoca la 18a edició dels Premis de Recerca d’Atenció Sociosanitària.

La finalitat és premiar un projecte de recerca fet a Catalunya dins els sectors esmentats. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en aquest àmbit. La dotació total és de 12.000€ a repartir entre dos projectes, un intern del Grup Mutuam i un altre extern.

Des del Grup Mutuam creiem que el treball assistencial s’ha de complementar amb activitats de formació i recerca. D’aquesta manera contribuïm a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguim un bon desenvolupament professional. 

Es coneixeran els projectes premiats en el transcurs de la XIII Jornada Sociosanitària per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure i que tindrà lloc el dia 14 de novembre a l’auditori del COMB.

Per més informació fer clic aquí