22 de juny de 2017

  Un any més, la Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, convoca la 17a edició dels Premis de Recerca.

  La finalitat és premiar un projecte de recerca fet a Catalunya dins els sectors esmentats. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en aquest àmbit. La dotació total és de 12.000€ a repartir entre dos projectes, un intern i un altre extern al Grup Mutuam.

  Des del Grup Mutuam creiem que el treball assistencial s’ha de complementar amb activitats de formació i recerca. D’aquesta manera contribuïm a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguim un bon desenvolupament professional. Per això us animem a participar presentant projectes dels vostres centres de treball.

  Adjuntem  fitxer del díptic amb les bases de la convocatòria i agrairem que feu extensiva aquesta informació als professionals de les vostres entitats que creieu que els pot interessar.

  També podeu trobar les bases a la home de la web de Mutuam www.mutuam.com, o clicant directament aquest enllaç http://bit.ly/2rCTtkB

  Es coneixeran els projectes premiats en el transcurs de la XI Jornada Sociosanitària per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure i que tindrà lloc el dia 15 de novembre a l’auditori del COMB.