Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
27 juny 2016
Inici / Ajuda / Connexió segura (SSL)
Connexió segura (SSL)

Què és una pàgina segura?

Una pàgina o lloc segur significa que les dades que reps i envies "des de" o "a aquell lloc web" viatgen xifrades, és a dir, segures.

En el moment en que premis el botó "Iniciar Sessió" per primer cop, hauràs d'acceptar el certificat de seguretat del COIB. A més a més, i sempre i quan no tinguis aquest tipus d'avisos desactivats en el teu navegador, t'informarà sempre que estàs a punt de transmetre informació de forma segura. Tot seguit, les teves dades (nom d'usuari i la paraula clau), viatjaran xifrades mitjançant la tecnologia SSL (acrònim anglès de Secure Sockets Layer). Posteriorment, i tant bon punt finalitzi la transmissió, el navegador et notificarà que tornes a una pàgina normal.

Això significa que només el propi sistema dins la comunicació establerta entre el teu ordinador i el servidor, té accés al teu nom d'usuari i paraula clau.


Quines pàgines del web del COIB són segures?

Totes aquelles pàgina que actualment o en el futur, facin referència a la transferència de dades personals entre el teu ordinador i els nostres servidors, són i seran sempre segures. En canvi, no es necessari utilitzar SSL durant la navegació a altres pàgines ja que les connexions segures innecessàries, alenteixen el funcionament del web.

D'aquesta manera, ens assegurem de protegir les dades més susceptibles de ser interceptades, i a la vegada s'obté una bona velocitat de descàrrega de continguts.


Consell: Recorda sempre desconnectar la teva sessió.

DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+