Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
27 juny 2016
     NOTÍCIES
Matrícula reduïda del Màster en Medicina i Infermeria Naturista
[dijous, 26 de juliol de 2012]
Màster Teràpies Naturals
Ets infermera i vols formar-te en teràpies naturals? El Màster en Medicina i Infermeria Naturista, que enguany arriba a la tercera edició, ha ampliat el seu període del preu de matrícula reduïda fins el proper 26 d’octubre.
 
Aquesta és una oferta formativa impulsada pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona que vol garantir una iniciativa complementària i coherent amb el procés d'acreditació de sectors professionals no regulats.
 
El màster, que té una duració de 2 anys i consta de 600 hores, s'inicia a partir del proper 9 de novembre de 2012 i fins el 25 d’octubre de 2014 i es realitzarà el divendres i dissabte cada dues setmanes. Està homologat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona amb 75 crèdits ECTS.
 
Els objectius d’aquest màster són dotar les infermeres de la formació necessària per exercir com a professionals en infermeria naturista, ampliar el ventall de possibilitats preventives i terapèutiques en la pràctica de l'atenció infermera, així com promoure l'interès per l'estudi i la recerca en infermeria naturista.
 
Aquest programa inclou un primer curs de matèries troncals que realitzaran infermeres i metges conjuntament i un segon curs amb dos itineraris: un que titularà a les infermeres en Màster en Infermeria Naturista i l'altra que titularà els metges en Medicina Naturista. També s’inclouen pràctiques, que estaran repartides durant el curs, i un projecte final, que els alumnes hauran de presentar en finalitzar-lo. 
 
Per consultar tota la informació del màster feu clic aquí.
pàgina anteriorimprimirenviar a un amic
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+