Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
25 juny 2016
     NOTÍCIES
Neix el Club COIB, un món d’estalvi en temps de crisi
[divendres, 6 de juliol de 2012]
CLUBCOIB
El COIB us ofereix el Club COIB, un nou servei exclusiu per a col·legiades i col·legiats que et permetrà gaudir de descomptes en productes de primera i segona necessitat. En el sector de l’alimentació tens un 15% de descompte en productes de la Sirena, en roba un 10% de rebaixa a C&A i en viatges trobaràs oportunitats a Expedia, Hotels.com o Destinia. Per beneficiar-te, només has de registrar-te i començar a estalviar.
 
Aquests són només alguns dels exemples que trobaràs en aquesta nova plataforma online, que substitueix el Més Serveis, i que s’ha posat en marxa amb la col·laboració de Colectivos VIP. El Col·legi en cap cas no es beneficia d’aquestes prestacions, sinó que tot el descompte que s’ofereix és per a les infermeres col·legiades que entreu a formar part del Club COIB. 
 
A través d’aquest servei online s’han firmat més de 200 acords amb diferents proveïdors que ofereixen avantatges exclusius, ofertes i promocions per al col·lectiu infermer i pels seus familiars. 
 
Així, Més Serveis creix i canvia de nom per oferir als seus membres el ClubCOIB, un portal on es podran trobar els millors preus en tecnologia, viatges, restaurants, perfumeria i cosmètica, roba i complements, esport i moltes altres categories de productes i serveis.
 
Per consultar tots aquests avantatges, caldrà accedir a ClubCOIB a través de la pàgina web del Col·legi i, en el moment de la compra, caldrà crear un compte amb el correu electrònic i el DNI per tal de beneficiar-se de les ofertes. També podràs convidar els teus familiars i amics al Club.
 
Amb ClubCOIB no només s’incrementa el número de col·laboradors i ofertes, sinó també millora l’accessibilitat a aquests avantatges a l’incorporar el comerç online més competitiu del moment i permetre un estalvi garantit per a totes les col·legiades i col·legiats del COIB.
 
Fes clic aquí per accedir-hi.
pàgina anteriorimprimirenviar a un amic
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+