Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
25 juny 2016
     NOTÍCIES
El Grup 65 explica les seves activitats musicals a la ràdio
[dimarts, 29 de maig de 2012]
Entrevista ràdio estelInfermeres i infermers del Grup 65 del COIB han explicat les seves vivències amb el món de la música en diversos espais de reportatges i entrevistes que el programa ‘Grans Amics” de Ràdio Estel ha dedicat del 22 al 24 de maig ha parlar d’aquesta iniciativa dirigida a promoure l’envelliment saludable del col·lectiu infermer més gran.
 
La infermera referent del Grup 65, Isabel Llimargas, i la infermera Maria del Carme Rovirosa, membre del Grup 65, van ser entrevistades el passat 22 de maig en aquest programa per explicar els objectius del programa i també les diverses línies de voluntariat impulsades per part del Col·legi.
 
Un dia més tard, l’espai “La vida en solfa”, del mateix programa radiofònic, va dedicar un reportatge a explicar el vincle amb el món de l’òpera, partint de la visió personal de dues infermeres: Isabel Barahona i Montserrat Méndez, alumnes del curs ‘Descobrir el món de l’òpera’ del Grup 65.
 
Els integrants de la coral del Grup 65 i els seus lligams amb el món de la música van protagonitzar el passat 24 de maig el tercer espai dedicat a aquest programa del COIB. Els seus records personals vinculats a la música, els seus inicis amb la coral, o els beneficis que els aporta l’activitat van ser alguns dels aspectes que van ressaltar.
 
Feu clic aquí per accedir a l’entrevista a Isabel Llimargas i Maria del Carme Rovirosa sobre el Grup 65 i el programa de voluntariat del COIB.
 
Feu clic aquí per accedir al reportatge protagonitzat per les infermeres del Grup 65 Isabel Barahona i Montserrat Méndez.
 
Feu clic aquí per accedir al reportatge sobre la coral del Grup 65.  
pàgina anteriorimprimirenviar a un amic
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+