Queixes i suggerimentsQueixes i Suggeriments Contacta amb nosaltresContacta Mapa del webMapa del web
CERCADOR Cercar Ajuda de la cerca
Mida del text: Mida petita Mida gran
25 juny 2016
     NOTÍCIES
Desgravació de la quota col·legial a la declaració de la renda 2011
[dilluns, 16 d'abril de 2012]
Les col·legiades i col·legiats del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona podeu desgravar-vos de la declaració de la renda la quota anual de la corporació, tal i com contempla la llei.  
 
Per a col·legiades i col·legiats amb ingressos procedents de rendes del treball:
 
D’acord amb l’article 19, punt 2, apartat d, de la Ley 35/2006, de 28 de noviembre, del Impuesto sobre la Renta de las Personas Físicas: “Las cuotas satisfechas a sindicatos y colegios profesionales, cuando la colegiación tenga carácter obligatorio, en la parte que corresponda a los fines esenciales de estas instituciones, y con el límite que reglamentariamente se establezca.”
 
La casella en què s'ha de marcar l'import de la quota col·legial és la 012, dins de l’apartat de rendiments de rendes del treball.
 
Per a col·legiades i col·legiats amb ingressos procedents d’activitats econòmiques i que declarin en règim d’estimació directa normal o simplificada:
 
La quota col·legial serà una despesa deduïble dels ingressos per tal d’obtenir el rendiment net a declarar i es pot incloure a la casella 117 o 124.
 
Si necessiteu comprovant, en tindreu prou amb el rebut del banc. Recordeu que si vareu estar col·legiats durant tot l'any amb la quota d'alta exercent, l'import de l’any 2011 va ser de 232,86 euros. 
 
Cal tenir en compte que si s’obtenen rendes de les dues fonts (treball i activitats econòmiques), la quota no es podrà deduir dues vegades i s’hauria de repartir o imputar on més convingui.
 
pàgina anteriorimprimirenviar a un amic
DESTACATS
ÀREA COL·LEGIAL
Nom d'usuari:
Paraula clau:
Connexió seguraEntrar
Has oblidat el teu nom
d'usuari o paraula clau?

Criteris de privacitatAvís legalPolítica de qualitat
Web desenvolupada per Softeng 
©  Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de BarcelonaGoogle+